Decay (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Joseph Wartnerchaney
Actori: Rob Zabrecky, Lisa Howard, Elisha Yaffe
An: 2015
Genuri: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 4.6
Durata: 98 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer Decay (2015)

Sinopsis film Decay (2015)

In filmul online de groaza Decay, Jonathan este un om foarte singur. Intr-o zi, el primeste o vizita in casa: o tanara femeie care printr-o serie de evenimente ajunge moarta.

Review film Decay (2015)

Bazat pe o poveste adevărată, filmul urmărește Jonathon lui (Rob Zabrecky) stil de viață TOC sihastru; el curăță un parc tematic aparent abandonat, el este vizitat și îngrijit de vecinul său (Jackie Hoffman), și el menține o rutină strictă a unui regim alimentar echilibrat, exercitii fizice regulate, și o doză zilnică de medicina psihiatrică. Introducerea acestor aspecte penduleaza de la expunerea la dezvoltarea organică greoaie. În credite de deschidere, filmul frumos contrastează comportamentul clinic Jonathon împotriva fotografii de apă prin stropire pe petale pentru a transmite această diferență între mecanică și organică (petale ia pe o semnificație mai mare, mai târziu, în narațiune). Cu toate acestea, prima interacțiune dintre el și vecinul său este presărată cu expunerea greoaie, și este în mod evident neplăcut. Cu alte cuvinte, Joseph Wartnerchaney, în debutul său regizoral, este cu siguranta un regizor vizual.

Sosirea Katlyn (Hannah Barron) borcane de rutina lui Jonathon care găsește consolare în prezența ei putrefacție. Este în această relație, psihoza deranjat Jonathon începe să se manifeste ca problemele sale odată ce reprimate vin în prim-plan. Flash-uri de film înapoi intermitent pentru a arăta relația lui temperamentala cu mama lui mysophobic (Lisa Howard), care este de a evidenția în cazul în care semnele timpurii TOC Jonathon lui provin din precum și abilitățile sale deteriorate interpersonale. Inrudita la primele scene cu vecinul său dialogul pe mama sa și espouses situațiile lor sunt rectilinie; ea se balansează dintr-un îngrijitor arogant la un fanatic religios la o mamă neglijentă – este aproape ca și cum filmul a vrut să acopere fiecare clișeu mama nelegiuitilor posibil. Cu toate acestea, cinematografia clare de Chuck F. FRYBERGER complimente alegeri vizuale notabile de către Wartnerchaney; în special o scenă din copilărie înfiorător la bâlci, prin care paranoia mamei începe să se deformeze mintea tânără sensibile Jonathon a lui.