Death Wish 2 (1982) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Justițiarul 2
Regia: Michael Winner
Actori: Charles Bronson, Jill Ireland, Vincent Gardenia
Anul: 1982
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 88 minute
IMDB: 6.0

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Paul Kersey (Charles Bronson) pare să fi luat bucățile vieții sale și a trecut, iar acum este datând din L.A. radio reporter Geri Nichols (jucat de soția viața reală Bronson Jill Ireland). Ei merg pentru a ridica fiica lui Carol Kersey (Robin Sherwood) din spital, unde doctorul ei spune ca in filme online Death Wish 2, in ciuda catatonie traumatice, Carol a început să vorbească din nou. Paul, Geri și Carol petrece după-amiaza la un carnaval. În timp ce așteaptă în linie pentru inghetata, Paul devine pick-cinci membri buzunar bandei, numit Nirvana (Thomas F. Duffy), PunkCut (E. Lamont Johnson), Stomper (Kevyn Major Howard), Cutter (Laurence Fishburne III) și Jiver (Stuart K. Robinson). El prinde cu Jiver, după o scurtă luptă, neagă faptul că ar lua portofelul lui Pavel. Pavel lasă-l să plece din Death Wish 2.

Geri lasă să facă un interviu în timp ce Carol și Paul merge la o plimbare cu barca. În același timp, muggers care au furat portofelul lui Kersey du-te la casa lui. Ei se rup și violent bande viol menajera, Rosario (Silvana Gallardo), apoi așteptați pentru Kersey să sosească in Death Wish 2. Atunci când Pavel ajunge acasă cu fiica lui, el este bătut inconștient. Rosario încearcă să cheme poliția, dar un bufon o lovește cu o rangă, uciderea ei. Ei răpesc Carol (temându-se că le va identifica) și ia-o cu ei la ascunzătoarea lor, în cazul în care ei încep să o violeze. Inainte de toate se fac, ea sare printr-o fereastră într-o încercare de a scăpa, și moare după impaling se pe balustrade de mai jos.

loading...

Paul își recapătă cunoștința așa cum sosește Geri și au găsit trupul lui Rosario. Atunci când sosește poliția, locotenentul Mankewicz (Ben Frank) cere ajutor identificarea muggers. Pavel învață despre moartea fiicei sale. El a cerut pentru a vedea halbă-fotografii la gară din Death Wish 2, dar refuză să facă acest lucru. După înmormântare, Paul ia un pistol într-un apartament oraș interior low-chirie ca bază de operațiuni. În noaptea următoare, el a încercat o Stomper și îl urmează într-o clădire abandonată, ca afacere de droguri este pe cale să fie făcută. Kersey ucide unul dintre dealerii, apoi ordonă celorlalți afară și începe să execute Stomper.