Death Warrant (1990) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Închisoarea Infernului
Regia: Deran Sarafian
Actori: Jean-Claude Van Damme, Robert Guillaume, Cynthia Gibb
Anul: 1990
Gen: Mister, Crima, Actiune
Durata: 89 minute
IMDB: 5.6

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Detectiv Louis Burke (Jean-Claude Van Damme) din Royal Canadian Mounted Police din Quebec, se confruntă maniac care a ucis partenerul său de pe forța. Răufăcătorul numit Christian Naylor – numit Sandman (Patrick Kilpatrick) este urmărită în jos într-o casă abandonată în Los Angeles din filmul Death Warrant – Închisoarea Infernului. Cu toate Sandman aproape că-l omoară, Burke este capabil de a trage Sandman de mai multe ori, dar nu și-l omoară.

Șaisprezece luni mai târziu in Death Warrant – Închisoarea Infernului, Burke se alătură unui grup de lucru pus împreună de guvernator pentru a investiga o serie de decese inexplicabile in Penitenciarul de Stat Harrison din California. În timp ce Burke prezintă ca un deținut, avocat Amanda Beckett (Cynthia Gibb) acționează în rolul soției sale. Burke și Beckett nu le pasă unul de celălalt de mult la început.

loading...

In penitenciar, Burke este forțat să supraviețuiască într-un mediu sumbru și periculos. Chiar dacă el este înconjurat de ostilitate și suspiciune, Burke reușește să se împrietenească câteva dintre deținuți, inclusiv lui Konefke cellmate (Conrad Dunn), Hawkins (Robert Guillaume) și preotul (Abdul Salaam El Razzac), care-l ajute la anchetă. Este dezvăluit mai târziu că prizonierii sunt uciși pentru organele corpului lor.

Între timp, mai mulți deținuți sunt în mod misterios uciși cu o singură ființă a dat foc în propria celulă pentru a da informații Burke despre crime și, de asemenea in filme online Death Warrant – Închisoarea Infernului, Konefke este ucis, și piatră cu care se confruntă paznic de închisoare DeGraff (Art LaFleur) pune Burke în izolare, unde a interogat și bătut. Burke este apoi eliberat după o vizită de la Beckett, cele două sunt duse la un trailer pentru o discuție privată, dar sfârșesc într-o îmbrățișare pasională. După aceea din nou în închisoarea Burke întreabă despre interesul subit colegii săi prizonieri sunt luați într-un nou deținut special, care intră motive. Spre surprinderea lui Burke se dovedește a fi Sandman și surpriză se transformă în groază cum Sandman știe că Burke este într-adevăr un polițist. Sandman apoi îl răpește pe Burke și îl torturează și apoi descoperă prizonierii și gardienii că el este într-adevăr un polițist, de cotitură toată închisoarea împotriva lui și începe lupta pentru supraviețuire din Death Warrant – Închisoarea Infernului.

Beckett participă la o petrecere găzduită de Tom Vogler (George Dickerson), statului avocat general. La fel cum se pregătește să-i spună despre crime la închisoare, pe care ea crede că Ben Keane (Jack Bannon) este responsabil, ea primește apoi un telefon de la Tisdale (Iosua John Miller), adolescent asistent hacker Burke, care a ajutat Beckett câștig informații din dosarele de închisoare, care identifică Vogler ca omul din spatele crimelor din Death Warrant – Închisoarea Infernului, care implică, de asemenea, Dr. Gottesman (Armin Shimerman), doctorul închisorii și chirurg care recoltează organele care urmează să fie vândute la oameni care sunt în nevoie disperată de ei.