Death Race 3 (2012) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, SF, Thriller
Producator(i): Charles B. Griffith ,Robert Thom, Paul W.S. Anderson
IMDB: 5.5
Regia: Roel Reiné
Actori: Danny Trejo, Luke Goss, Ving Rhames

loading...

Proprietar Death Race 3 RH Weyland (Ving Rhames) a fost forțat să-și vândă dreptul la un miliardar britanic care a achiziționat drepturile de preluare ostila Niles York (Dougray Scott),. York dezvăluie pe care intenționează să se mute Death Race la deserturile din Africa de Sud ca o cursa transcontinentale. Înainte de a pleca, Weyland aranjează Lucas pentru o interventie chirurgicala pentru a vindeca cicatricile infectate și de moarte pe față susținut de accident sau înspăimântătoare. Cu Carl Lucas in Death Race 3, de asemenea, cunoscut sub numele de Frankenstein (Luca Goss), o victorie în deplasare de obținerea libertatea, antrenori York Lucas să-și piardă curse sale și amenință viața lui dacă el nu respectă.

Înainte de prima sa cursa, Lucas se angajează într-o luptă pumn cu alte zburatori și masca este bătut pe la mijlocul luptei, dezvăluind pentru echipa lui de fapt, el nu a murit. Înainte de prima cursa, toate de sex feminin navigatori au trebuit să participe la un Death Race “Death Race 3” și Death Race sine este acum găzduit și produse de Satana (Hlubi Mboya). Concurentii care urmează să fie alese sunt primele 10 supraviețuitori, cu Katrina (Tanit Phoenix) dintre cei care au supravietuit. Înainte de prima cursa, toate Racers primi fotografii cu locatoarele GPS, astfel încât producătorul să știe unde toate Racers în orice moment și astfel încât să poată fi ucis în cazul în care încearcă să scape din Death Race 3.

În timpul prima cursa Death Race 3, este dezvăluit faptul că curse în deșerturile din Africa are variabile diferite de curse în închisoare. Racers nu poate merge la fel de repede și se concentreze mai mult ar trebui să fie cheltuite pe manipulare, în plus față de localnici ostile. Unsprezece concurenți lua startul, dar, Sacalul, sare de început și este ucis de tracker rachete. Mai mult de trei mor în primul sector: Joker este pacalit de Frankenstein în conducere pe o dună de nisip, făcându-l să întoarceți și detonarea mașina lui. Masina destul de Boy este dezactivat de un alt conducător auto (Razor), și el încearcă să fugă pe jos, înainte de obtinerea luate de către o rachetă homing. Tazmanian Devil este ucis de brici, care bate din Frankenstein cu un fir de păr de a câștiga prima cursă.

Dupa cursa, Katrina spune Lucas nu pot avea o relație în care acestea au avut anterior, deoarece ea este rupt pentru a convinge ei a murit. Un alt lupta rezultă după prima cursă și Goldberg (Danny Trejo) este tăiată în încăierare. Chirurg show-ului face avansuri la Goldberg și cele două stabilească o relație. În scopul de a face Katrina gelos, producătorul ordinele Satana (Jeremy Crutchley) navigator Psycho lui Amber să facă sex cu Lucas, care pare să refuze oferta. Satana și York crească suspecte că Lucas este de până la ceva din cauza atitudinii sale non-rebel a fi forțat să-și piardă. Lucas explică apoi la coechipieri afacere sa cu York să-și piardă și spune în schimb el a făcut o “New Deal”.

Cea de a doua cursa din Death Race 3, apoi iese cu moartea a încă trei șoferi. Două dintre care intra intr-o confruntare care se termină cu furie omorat dupa ce a fost pacalit de Olga Braun (primul șofer vreodată femeie Death Race lui), care este apoi ucis de ras secunde mai târziu. Ulterior, Razor se luptă să se ocupe de atât Lucas și Psycho înainte de trei sunt unite de 14K (Robin Shou), având mașină cu handicap Nero înainte lăsându-l să se bătut până la moarte de o mulțime furioasă. Cursa se încheie cu Lucas emergente victorios în a doua cursa. Dar la acel moment, Goldberg este prins într-o explozie provocată de gloanțe rătăcite de la Lords locale de război ostile, și este declarat mort. Mai târziu, York amintește Lucas el este să-și piardă următorul său rasă de 14K sau York el și Katrina va tortura. Satana descoperă apoi York dorește să o înlocuiască în calitate de producător și scoateți-o din Death Race, astfel el poate prelua controlul complet in Death Race 3. Înainte de următoarea cursă, Katrina mărturisește dragostea ei pentru Lucas, și Lucas recunoaște că nu a avut sex cu alte Navigator atunci când a avut ocazia. Cursa finală începe cu Razor dezactivarea masina Psycho lui, care îl obligă să trag pe dreapta drumului. Mașina lui din Death Race 3 este apoi foc de rezervor lui scurgere de gaz și arsuri Psycho la moarte. Cursa continua cu Lucas preia conducerea și York încercarea de a ucide Lucas cu o rachetă care vizează cip lui locater. Cu toate acestea, 14K șutează rachete de semnalizare pentru a trimite rachete de pe curs pentru a salva viața lui Lucas, revenind în mod eficient “viața pentru o viață” favoare.

Aproape de finalul cursei din Death Race 3, Lucas deține un avans comandant și ucide mulți dintre gardienii Death Race-a lungul drum, promițând să-l omoare York. Cu toate acestea, Lucas permite 14K să-l treacă și apoi viteze de York. În ceea ce York încearcă să fugă, Satana îl cătușe la masa pentru a încerca să o înlocuiască și de a face un apel telefonic mai devreme, cu o nevoie de ajutor pentru a face față York. Lucas accidente auto lui a camera de control și explodează, inghitindu camera în flăcări. Inițial, se insinuat că toată lumea, cu excepția Lucas pierit în accident. Cu toate acestea, este dezvăluit faptul că Lucas și Katrina a scăpat nevătămat, iar încadrată acum de nerecunoscut York Lucas, aka Frankenstein. În scopul de a afirma York este Frankenstein, Liste (Fred Koehler) confirmă că este el, împreună cu chirurgul show-ului care pretinde cip implantat este cel al lui Lucas.