Death Race 2 (2010) Film Online Subtitrat

Regia: Roel Reiné
Actori: Danny Trejo, Sean Bean, Joe Vaz, Tanit Phoenix, Henie Bosman, Lauren Cohan, Ving Rhames
Anul: 2010
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 96 minute
IMDB: 5.7

loading...

Death Race 2 isi are actiunea in viitorul apropiat, in momentul in care economia Statelor Unite ale Americii incepe sa cada si un lant violent de crime incepe sa iasa de sub control. Populatia, atrasa intr-un lant de criminalitate, se grupeaza in asociatii care creeaza o subcultura impotriva legii coordonata de gasti, criminali cu sange rece si sociopati. Cea mai periculoasa dintre acestea este Terminal Island. Criminalul Carl Lucas intra in Terminal Island pentru a-si ispasi pedeapsa pe viata, la fel ca si personalitatea din lumea media September Jones, prin lansarea reality-show-ului Death Race. Death Race le ofera castigatorilor premiul suprem – libertatea – numai daca pot supravietui ca sa se bucure de ea. Cand Lucas se inscrie ca sofer, se creaza premisele unui concurent legendar.

Filmul Death Race 2 în sine se învârte în jurul originile rasei în sine, precum și contribuie la mitul din jurul protagonistul principal Death Race de la ambele versiuni vechi și noi ale filmului. De data aceasta, conducerea este una Carl “Luca” Lucas, interpretat de Luke Goss (din favorite Geek blade 2 și Hellboy 2), care se termină în închisoare atunci când un jaf bancar merge bine (când va baietii film Death Race 2 prost afla vreodată?), apoi declanșarea accidental evoluția spectacol de divertisment pe bază de închisoare, Death Match. Conceptul de meci Moartea este ceea ce te-ai aștepta, cu deținuții lupta între ele pentru “recompense”, folosind puncte de declansare pentru a activa arme. Deși luptele vedem adăuga un nivel Man Running de violență și emoție că, pentru mine, erau mai antrenantă decât atunci când filmul face inevitabil tranziția la patru roți.

Am fost surprins de faptul că filmul nu a fost numit Death Race 2, ca luptele sunt la fel de parte integrantă a filmului ca de curse și consuma o bună bucată de timp a alerga și, probabil, ar fi ajutat descuraja oamenii de la gândire întregul film ar fi o reșapare dreaptă a versiunii Statham. Vorbind de Jason Statham (pe care am tendința să fac mai degrabă o mulțime), Luca Goss a avut sarcina de neinvidiat de pas cu pas în pantofii lui. Aș fost deja construirea unui respect constant pentru Goss, din moment ce el stropit pereții cu sânge în scenele de deschidere ca Nomak în Lamă 2, un personaj care mulți oameni au avut nici o idee a fost jucat de el, cu caracteristici gravate sale în mod normal îngropate sub marca -up și gore in filmul Death Race 2.

Recent, Luke Goss ma impresionat mai mult de colaborand don nou cu regizorul lui Blade, Guillermo del Toro, în Hellboy 2, ca un alt personaj de nerecunoscut, Prince Nuada, dar am avut încă rezerve că ar fi în stare să-l taie ca un erou de acțiune drept. Din fericire, în ciuda a lua un timp să se încălzească la caracterul Goss “, Lucas, când el pașii pentru eroic punct de cotitură personajul lui, am fost vândut. Și în ciuda faptului că a rupt într-un inch de viața sa, Goss aduce o anumită smerenie și căldură pentru eroul său de acțiune, care a lucrat foarte bine in momentele mai comice ale filmului.

Death Race 2 vede, de asemenea, mai multe personaje familiare face un alt aspect, cum ar fi Frederick Koehler joc Liste, și Mortal Kombat a lui veșnic subutilizate Robin Shou, ca 14K, care adauga un nivel de continuitate și un oarecare sprijin solid în amestec. Adauga Sean Bean are o explozie în gura plină, olita, modul de gangster, Ving Rhames ca letch sinistru și Danny Trejo de ridicare fiecare scenă e cu propria sa marcă unică de rece, și nu există o mulțime de a păstra nivelul de divertisment între acțiunea .