Deadly Intent (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Rebekah Fortune
Actori: Gus Barry, Adam Birdsey, Ian Birdsey
Anul: 2016
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 4.7

Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Trailer Deadly Intent (2016)

Sinopsis film Deadly Intent (2016)

In filmul online Deadly Intent, dupa un tragic accident al sotului ei, un soldat postat in Afghanistan, Bryony incearca sa isi refaca viata pentru ea si fiul sau.

Review film Deadly Intent (2016)

Intenția de moarte atrage o mulțime de comparații film de groază apreciat de critica, Omul Negru, deși cu rolurile centrale inversate. În producția de prima caracteristică Diana Townsend, este tânăr băiat, James, care se îngroapă în durerea lui. Introvertit, ca urmare a decesului tatălui său, care ne-a pierdut viața presupun în serviciu în țara sa de peste mări, James se retrage de la mama sa. Este mama, care încearcă să reconstruiască legătura dintre ele deoarece pierderea soțului ei, dar este întâlnit cu un răspuns cu pereți de piatră de la copilul ei. Din nou, cu intenție mortal, am venit pentru horror, dar găsi adâncimea de bun venit de personaje centrale puternice.

Rebecca Reaney este uimitor ca chinuită Bryony, zgâriindu într-o relație care a dispărut cu mult timp în urmă. Este un apel greu pentru o actriță de a păstra un arc merge atunci când emoția primară este tristețe constantă, dar un scenariu șmecher păstrează performanța ei sub control. Pe măsură ce povestea progresează, Diana Townsend, care scrie la fel de bine ca și produce, ne oferă o înțelegere mai largă a exact în cazul în care durerea ei provine de la. Chiar și atunci când personajul este la, eventuala poftă de mâncare ei cel mai încăpățânat urcarea și ascunse în istoria Bryony lui, face tot ceea ce face Reaney cu performanța de înțeles. Cu toate acestea, este tânărul copil, Gus Barry, care fură spectacolul cu un viraj-respirație takingly uimitoare James, băiatul se luptă cu pierderea tatălui său.

Chiar și atunci când a cerut să nu facă nimic, privirea lui Barry taie filmul ca un cutit, evocare instantaneu director atmosfera și tensiunea Rebeca Fortune necesită o scenă. Pentru un actor al epocii sale, Barry este mare, fie atunci când el este îngrozit de ororile ascuns în umbre sau barbotare cu furie abia ascunsă. Arunca în sora cu inima lumina necesară Lara Lemon pentru a păstra filmul de schimbare a direcției prea departe într-o relație nefericită și tatăl decedat Peter Lloyd sărind de la tata iubitor pentru spirit rău intenționat cu ușurință, și aveți o distribuție de joc, care face Intenție o plimbare foarte distractiv mortal din punctul de vedere al unui actor.