Dead of Summer (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Ian B. Goldberg, Adam Horowitz, Edward Kitsis
Actori: Paulina Singer, Mark Indelicato, Elizabeth Mitchell, Elizabeth Lail, Eli Goree, Amber Coney
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama, Groaza, Mister
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dead of Summer SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Dead of Summer

Suntem în anii ’80, iar școala face loc vacanței de vară. Când legendele taberei Stillwater, întunecate și antice, revin la viață, ceea ce ar fi trebuit să fie o distracție prelungită se transformă într-o lungă serie de momente sinistre și înfricoșătoare.

La suprafață, Dead of Summer este un spectacol media Slasher, ai stereotipii tale de groază, cum ar fi fata finala, fata slutty, tipul negru, jock, tipul gay, etc .. Și în episodul pilot până la episod similar 3, da, este exact ceea ce vă așteptați. Până când începe de fapt să fie de fapt bun.

Un lucru despre DoS este cel modul în care vrea ca tu să crezi că e un film medie Slasher, atunci când este cu adevărat ceva mare. Creatorii aceleași de obiecte pierdute Once Upon a Time? Știi că ai lucruri bune pe mâinile tale … Sau nu-i așa? După ce a urmărit Pilot am fost sorta confuz: “? Asta de fapt ceea ce am primit”, dar am continuat uitam si cred ca a fost cea mai bună decizie, pentru că, după episoade, cum ar fi 3 sau 4, devine merge și brusc realiza acest lucru este mort de vară.

Le-am menționat stereotipurile de groază? Da, ei încep ca ei, dar dezvoltarea caracterului este cu adevărat uimitor pentru un show TV Slasher, de fapt, ar putea fi cea mai bună dezvoltare de caractere am ajuns să ne așteptăm la slasher.


Trailer Dead of Summer