Dead in Tombstone (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Roel Reiné
Actori: Mickey Rourke, Dina Meyer, Danny Trejo, Anthony Michael Hall
Anul: 2013
Gen: Actiune, Fantezie, Groaza
Durata: 100 minute
IMDB: 4.8

loading...

În frontiera Wild West, Red Cavanaugh este să fie spânzurat pentru crimele sale. Calm, el spune că fiecare om la spânzurătoare va fi mort înainte de răsăritul soarelui. Momente mai târziu, Blackwater Gang – Darko, Washington, Snake, Baptiste, și Ramos – sosesc condus de fratele său vitreg Guerrero De La Cruz. După sacrificarea tuturor și eliberarea Red, se retrag. În dimineața următoare din filmul Dead in Tombstone, Red le spune despre Edendale, Colorado, în cazul în care minereului aurifer sunt stocate într-o bancă, până când un litigiu mineral poate fi soluționat. Guerrero este de acord să-l fure, atât timp cât acestea evita decesele inutile. După șapte jefui banca, Red tradeaza Guerrero, așa cum a dobândit fapta de a mina și dorește să preia orașul. El șutează Guerrero, și, în ciuda ordinelor lui Guerrero, Red convinge restul bandei pentru a porni pe el; toate pistol Guerrero la moarte.

Aflandu-se in iad Dead in Tombstone, Guerrero întâlnește Lucifer, pe care el a văzut recent în visele sale. Guerrero negociază cu el, să-i permită să se întoarcă pe Pământ și de a ucide fostul său gasca, astfel încât focul iadului pot crește mai tare decât el singur poate alimenta cu carnea lui. Intrigat de acest lucru, Lucifer acordă Guerrero 24 de ore pentru a ucide toate cele șase de trădători lui sau sufletul va rămâne blestemat în iad; Satana îi spune că doar Guerrero poate ucide șase, l descurajarea de la a cere ajutor. Guerrero trezește un an la ziua morții sale și face drum spre oraș numit acum “Tombstone”, în memoria lui.

Baptiste, zguduită de un semn mai devreme din Dead in Tombstone, se întoarce acasă și martori două de farmhands sale ucis înainte confrunta Guerrero, care a nu recunoaște imediat lui. După Guerrero pune împreună armele sale, capacitatea de doar doi oameni pot face, Baptiste îl recunoaște, și el este împușcat la moarte. Luând hainele, Guerrero are pastorul local, înființat șase cutii de pin ca sicrie și stații Baptiste într-una din ele. În dimineața următoare, Ramos și Darko descoperi Baptiste și a invada un abator din apropiere. După o confruntare cu Ramos și oamenii lui, Guerrero ucide Ramos, dar își dă seama că încă sângerează ca un muritor. Darko spune Red despre străin uciderea le-off, și el trimite la Washington la mina pentru a asigura omul protejându-le de lege este plătit în întregime pentru mina din Dead in Tombstone. Gasca merge la salonul unde Guerrero este și un schimb de focuri rezultă. După ce a învins-le, Guerrero vede văduva fostului șerifului, Calathea, pe cale de a ucide Red și se oprește ei, dar el este călcat în picioare de cal Red ca el fuge oraș. Trezindu cândva mai târziu, el explică ea și părintele Pavel despre situația sa. Arătându-i mort Darko, pe care el ar ucis în timpul certa salon, Calathea este de acord să-l ajute, și cei doi se îndreaptă spre mina.

În mina Dead in Tombstone, este dezvăluit faptul că Iuda Clark, un Marshall, este complicitatea Roșie și protejarea roșu pentru acces la aur. Ei lasă Washington și Snake a duce la Guerrero, dar se întoarce tabelele și ucide Washington ca el si Calathea scape înapoi în oraș cu corpul său. După o urmărire intensă, se întorc în oraș. Într-un impas, Guerrero ucide Snake cu un foc de armă la ochi, dar el este rapid împușcat în jos și Calathea este capturat. Lucifer, încă intrigat de tenacitate Guerrero îl întoarce la viață cu o oră rămas privind termenul lui. După o mulțime încearcă să-l omoare Red in Dead in Tombstone, el ia Calathea captiv și se confruntă cu fratele său, care îl convinge la un duel corect. Lucifer trișează cu secunde rămase pe ceas, și Red și Guerrero loc luptă cu mâna. Guerrero câștigă upperhand și ucide roșu, dar de două minute după timpul său este de până.

Intrând în biserica din Dead in Tombstone, Lucifer informează Guerrero de eșecul său, dar nu vrea să-l condamne la iad. În schimb, el obligă Guerrero a ucide haiduci să plătească datoria lui. Acum, cu Edendale în afara oricărui pericol, Guerrero plimbari pe în mediul rural, în căutarea pentru următorul său bounty pentru a colecta pentru iad.