PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


De ce el? – Why Him? (2016) Film Online Subtitrat


Regia: John Hamburg
Actori: Zoey Deutch, Megan Mullally, James Franco, Cedric the Entertainer, Bryan Cranston
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 6.6


Versiune HDCAM! Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis De ce el? – Why Him?

De-a lungul vacanței, Ned (Bryan Cranston), un tată iubitor, dar mult prea protectiv, merge împreună cu familia să-şi viziteze fiica la Stanford, unde se întâlnește cu cel mai mare coșmar al său: Laird (James Franco), iubitul miliardar din Silicon Valley, extravagant atât în limbaj, cât şi în atitudine. Ned nu crede că Laird este partenerul potrivit pentru fiica sa, iar de aici până la un război deschis cu viitorul “fiu” este doar un pas.

Stephanie introduce prietenul ei Laird la familia ei, și anume tatăl ei Ned protectiv (Cranston). Care este consternat la fiica lui ca el încearcă să absoarbă realitatea că Laird este o parte din viața lui acum. Stephanie este atât de orbită de iubire pe care ea pare să treacă cu vederea prietenii ei de comportament insuportabil. Există unele glume originale, Cu toate acestea, acest lucru se simte ca o versiune R-evaluat a “Meet the Parents”. Ceea ce, în opinia mea, este un film mai bun în orice fel. Nu luați cuvântul meu pentru ea, vezi pentru tine și să decidă.

Dacă ai de gând să remake un film cel puțin să aibă demnitatea de a da același nume. Ce e ciudat e, este făcută de către aceiași oameni care au creat “Meet the Parents”. Ceea ce mă face să mă întreb, ce au fost scriitorii de gândire? Mai important, Care a fost studioul care a aprobat această gândire de film? Sunt de obicei deschis la minte atunci când vine vorba de comedii, chiar dacă este vulgar. Cu toate acestea, care nu înseamnă că voi trece cu vederea folosind materiale reciclate și numindu-l un nou brand.


Trailer De ce el? – Why Him?