De Anul Nou – New Year’s Eve (2011) film online subtitrat

Regia: Garry Marshall
Actori: Robert De Niro, Ashton Kutcher, Zac Efron, Hilary Swank, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Abigail Breslin, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Katherine Heigl, Sarah Jessica Parker
Anul: 2011
Gen: Romantic, Comedie
Durata: 118 minute
IMDB: 5.6

loading...

“De Anul Nou” este un plod tristă prin nisipurile de timp până în cele din urmă la ultima cereale a prelingea prin clepsidra de nămol cinematografic. Cum este posibil să se adune mai mult de două duzini de stele într-un film și pentru a găsi nimic interesant pentru oricare dintre ei să face? Ce păcate a comis săraci Hilary Swank, care după ce a câștigat două premii Oscar, ea trebuie să joace rolul femeii care se ocupă de Anul Nou minge in Times Square? Și dacă nu cred că e un dialog despre obtinerea minge ei să scadă, te latra la film greșit.

Nici nu am de gând să înceapă să rezuma seria meschin de subplots exprimate All-Star este prins in. Te plac prea mult. Câte filme ai văzut unde două mame gravide sunt într-o cursă pentru a împinge în primul copil de Anul Nou și de a câștiga premiul de numerar? În cazul în care Robert De Niro joaca un muribund al cărui dorință ultima este de a avea scaun cu rotile sa împins în frig, astfel el poate vedea mingea meniurile? În cazul în care doi oameni se încadrează în dragoste în timp ce prins într-un lift de marfă, și care dă femeia curajul de a cânta “Auld Lang Syne”, în Times Square la miezul nopții, luând locul lui Jon Bon Jovi, care a sărit concert, astfel el poate propune bucătarul patiserie, acesta sentimente rănit acum un an în seara asta in “De Anul Nou”?

Nu mă uit acele oferte speciale Revelion la TV. Poveștile despre pensionare Dick Clark au fost mult mai interesant pentru mine decât oricare dintre spectacole. Deci ajută-mă în acest sens. Știi acele zeci de mii de oameni în Times Square? Sunt mai mult de jumătate dintre ei purta de obicei, pălării spuma primite de o companie? Pentru că în “Anul Nou,” ne uităm peste mulțimea tot mai mari de celebrants extatice, și marea umanității este albastru. Sunt toate pălării drum liber poartă din Nivea crema de piele. Nu există pălării pentru Knicks, Budweiser sau I Heart New York. Toate Nivea crema de piele. Pălării de nenumărate Nivea albastru. Am auzit de plasarea de produse, dar acest lucru este bombardarea covor.