Daybreakers (2009) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Groaza, SF
Scenariu: Michael Spierig, Peter Spierig
IMDB: 6.5
Actori: Ethan Hawke, Willem Dafoe, Sam Neill


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Daybreakers

Suntem în 2019. O epidemie misterioasă a atacat Pământul, transformând majoritatea populației în vampiri. Oamenii sunt acum o specie pe cale de dispariție, transformați în pradă pentru hrana vampirilor de care sunt forțați să se ascundă.

Totul stă în mâinile lui Edward Dalton (Ethan Hawke), un cercetător devenit și el vampir. Care refuză să se hrănească cu sânge uman și încearcă să creeze un substitut pentru sânge care să poată fi folosit de vampire, salvând astfel puținii oameni rămași. Dar timpul trece fără success, până în ziua în care Edward o întâlnește pe Audrey (Claudia Karvan). Supraviețuitoare a pandemiei, care îl conduce spre o descoperire medicală uluitoare. Înarmat acum cu cunoștințe pentru care și oamenii, dar și vampirii ar ucide, Ed trebuie să ducă propria sa bătălie extrem de periculoasă care va decide soarte rasei umane.

Provocator și plin de acțiune, DAYBREAKERS are în distribuție pe Ethan Hawke, nominalizat de două ori la Oscar. In 2001 pentru rol secundar în Training Day și în 2004 pentru cel mai bun scenariu adaptat (Before Sunset), pe Willem Dafoe, de două ori câștigător de Oscar pentru rol secundar în Platoon (1988) și în Shadow of the Vampire (2000), Sam Neill și Claudia Karvan.

Scenariul și regia sunt semnate de frații Spierig, care, după succesul filmului lor de debut, UNDEAD, un horror cu zombies, au decis să abordeze DAYBREAKERS în stilul lor extrem de personal.

În loc să se raporteze la tradiția gotică moștenită de la Bram Stoker și Anne Rice, cei doi au imaginat un viitor nu prea îndepărtat în care oricine, de la copii la șefi de companii, este vampir. “DAYBREAKERS ne arată cum ne-am adapta dacă toți am deveni mâine vampiri,” explică Michael Spierig.


Trailer Daybreakers