Darling (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Scenariu: Mickey Keating
IMDB: 5.6
Regizor(i): Mickey Keating
Actori: Sean Young, Larry Fessenden, Lauren Ashley Carter

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Postat la începutul (Pod) film de groază Mickey Keating este avertismentul “Acest film conține lumini intermitente și imagini halucinatorii,” și trebuie să se acorde credit pentru a face bine pe cuvântul său. Dispunând de o performanță extraordinară de Lauren Ashley Carter ca îngrijitor nou angajat al unui New York conac lumii vechi, care merge într-o doagă (ceea ce, niciodată nu a văzut Shining?), Darling este un efort cu stil îndrăzneț că, în timp ce acesta poate fi un pic prea rarefiat pentru fanii de groază generale, semnalează directorul său ca un talent pentru a viziona.

Filmul Darling este prezentat în Societatea de Film din seria Scary Movies Lincoln Center și este programat pentru o versiune de teatru prin intermediul Screen Media Films la începutul anului viitor.
De fapt, influența cea mai evidentă a filmului nu este romanul lui Stephen King / Stanley Kubrick de film, ci mai degrabă repulsia lui Roman Polanski, cu mai mult de un dram de Chiriașul aruncat în bună măsură. Din păcate, derivativeness prea evident Darling se simte mai puțin ca un omagiu decât rip-off.

Dar, după cum rip-off-uri du-te, este un, unul memorabil bine făcut. Filmul începe într-un mod delicios tantalising când o femeie tânără (Carter) este angajat ca îngrijitor de vârstă “Madame” (Sean Young, întotdeauna distractiv pentru a vedea), care menționează întâmplător că ultima persoană care a luat loc de muncă a sărit de pe balconul clădirii la moartea ei.
Darling, ca patronul ei solicită, este apoi lăsat singur cu mult prea mult timp pe mâinile ei ca ea se plimbă prin numit generoase și începe să se Împrejurimile se năruie mental. Ea devine chiar mai dezechilibrat atunci când ea vine la o cameră cu o ușă încuiată că ea nu se poate deschide. În cele din urmă ea decide să ia o pauză de la hotarele apartamentului și se va opri de un bar local, unde se întâlnește cu un bărbat (Brian Morvant), care acceptă cu nerăbdare oferta ei să vină acasă cu ea. Este suficient să spunem că nu funcționează bine pentru el.