Dark Was the Night (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Jack Heller
Scenariu: Tyler Hisel
Actori: Steve Agee, Nick Damici, Kevin Durand
Anul: 2014
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 5.6

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Ceea ce vede nu este plăcut, și el nu va fi capabil de a împărtăși experiența sa ulterioară cu oricine. “Dark Was the Night” este un film de groază, un îmbibată de sânge film de groază înfiorător și atmosferice și, uneori, și are o sumă bună merge pentru ea. Chiar dacă nu divizat din nou setarea de logare-tabără la ceva un pic mai generic, micul oras Maiden Woods, la 90 de mile sud de neplăcerea de deschidere. Aici, de asemenea, este destul de gri, iar oamenii nu sunt exact plin de viata. Seriful orasului Paul Shields (Kevin Durand) și noul său adjunct Donny Saunders (Lucas Haas), considerat o noutate pe seama salut sale de la New York (imaginea a fost împușcat în nordul statului) au se atragă atenția asupra unor neobișnuite întâmplări-un capricios cal lipsă om stabil cel mai proeminent și în cele din urmă a se vedea un model de formare. Un model care sugerează ceva nelumesc, care face o mulțime de ucidere.

Directorul Jack Heller la filme online Dark Was the Night, arată o înțelegere fermă a mecanicii de film de groază, de stabilire pe șocurile și atmosfera cu asigurare și vitalitate. poveste Tyler scenaristul Hisel, deși, arată o înțelegere la fel de fermă a unor convenții de gen, care sunt un pic obosit. Scuturile este înstrăinat de soția sa, Susan (Bianca Kajlich), părând să împartă custodia fiului lor tineri și în liniște a refuzat oferta lui Susan să caute consiliere cu el. Se pare că problemele lor provin din pierderea unui alt copil, care Shields nu a putut preveni. Această opțiune stabilește un auto-vina-taciturn-tata-figură găsește-shot-la-răscumpărare scenariu Dark Was the Night super-evident întregi. Donny a primit schelete lui prea. Acest lucru este mai puțin obositor decât ar putea fi din cauza dialogului rare și care acționează excelent de la Durand și Haas, dar mi-a dat niște remușcări că am nu mai devreme au experimentat devreme în imagine.

“Dark Was the Night” nu, în mod deliberat, să construiască o tensionată și, uneori, sari-de-ta-scaun punctul culminant înfricoșător, care își găsește cea mai mare parte locuitorii mici orașului holed în biserica locală, încercând să unghii jos ce are de data aceasta a fost destul de ferm stabilit ca un monstru bonafide urmărire pădure locale. Și căutarea este, se pare, a făcut mai interesant de vina si indoiala de sine experimentat de principalele sale de caractere. În ceea ce privește creatura însăși, s-ar putea să fi fost destul de ridicol, dar o combinație de design de efecte inteligente (cred că Danny Shinwoong Kang este responsabil persoana efectele) și discreție cinematografică a face munca de lucru al naibii. Și așa, de asemenea, face filmul în sine.