Dark Signal (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Edward Evers-Swindell
Actori: Siwan Morris, Gareth David-Lloyd, Joanna Ignaczewska
Anul: 2016
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 4.3

Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Trailer Dark Signal (2016)

Sinopsis Dark Signal (2016)

In filmul online Dark Signal, spiritul unei fete ce a fost ucisa revine cu un mesaj. Acum o femeie trebuie sa faca echipa cu angajatii unei statii locale radio pentru a rezolva misterul uciderii ei.

Review Dark Signal (2016)

Deschidere cu un criminal mascat uciderea unei tinere femei, filmul taie apoi eroina filmului, legat de numerar Kate (Joanna Ignaczewska), care trebuie să fie victima celor mai grave datoria de colecție din lume. De ce ei decid să ia un mic televizor ieftine, în loc de a lua laptop-ul ei sclipitor, este unul dintre primele semne că acest film ar putea fi bine probleme. Desigur, avem nevoie de laptop-ul așa cum este necesar pentru a configura relația pe care Kate o are cu foarte frumos Ben, care tocmai se întâmplă să fie tehnicianul pentru prezentator de radio feisty. Prietenul ei, apoi intră și devine furios cu privire la utilizarea ei de FaceTime pentru a vorbi în sus frumos tip din Țara Galilor, și reușește să-i convingă să-l însoțească să jefuiască unul dintre clienții săi. Care trăiește în mod convenabil într-o fermă izolată în inima zonei rurale din Țara Galilor. Într-o rapidă poftă de mâncare, fără rost mai târziu și un medalion cu totul pierdut de la James Cosmo și suntem forța de tracțiune în țara de groază, în cazul în care criminalii în serie și fantome razbunatoare, concurează pentru atenția filmului.

“Dark Signal”, trebuie să fie una dintre cele mai mari oportunități ratate cu privire la filmele de groază într-o lungă perioadă de timp. În general, filmele de groaza proaste suferă de orice direcție teribil, sau teribil care acționează datorită bugetului mic al filmului, iar în unele dintre aceste cazuri, poti sa te uiti peste asta. Cu toate acestea, un buget redus sau chiar direcția inadaptat este ceva care acest film nu poate fi acuzat de. Nu a fost în mod clar banii investiți în film, valorile de producție sunt bune, care acționează, în principal, este destul de bun că nu te scoate din experiența cinematografică. Fundatiile sunt acolo pentru un film de divertisment; este doar atât de dezamăgitor faptul că script-ul nu este doar până la ea. Cel mai bun lucru despre film este glafului spre actul final al filmului, dar chiar că este irosit prin faptul că criminalul în serie are motivație la zero, pentru ceea ce face. Care ar fi bine dacă ai fi avut nici un personaj enigmatic, cum ar fi Hanibal sau dacă lector a avut o forță de natură, cum ar fi Michael Myers. criminal în serie “Dark Signal lui” se sfârșește vine peste ca fiind mai mult ca Norris Cole de la Coronation Street.