Dansul dragostei – Step Up (2006) Film Online Subtitrat


Regia: Anne Fletcher
Actori: Channing Tatum, Alyson Stoner, Jenna Dewan-Tatum, Josh Henderson, Mario
Anul: 2006
Gen: Crima, Drama, Muzicale
Durata: 104 minute
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Dansul dragostei – Step Up

Tyler Gage este un tanar rebel din suburbiile orasului Baltimore si tot ce sta intre el si viata lui neimplinita este visul ca intr-o buna zi sa scape din acea vagauna. Nora este o dansatoare de balet privilegiata, care invata si ia cursuri de dans la Scoala de Arte Maryland, iar singurul lucru ce sta in calea viitorului ei briliant este gasirea partenerului ideal pentru serioasa competitie ce o asteapta. Cand Tyler nimereste, fara voia lui, dar cu a politistilor care il obliga sa efectueze cateva ore in serviciul comunitar, exact la scoala Norei, aceasta nu poate sa nu observe ce dansator talentat se afla in spatele atitudinii lui rebele. De aici pana la a-si atinge impreuna visele, nu este decat un pas, care tine doar de ei.

Wow acest film este foarte bun. Este potrivit pentru toate grupele de vârstă şi sex. Îmi plac tehnicile pe care le folosesc în dans imi place modul în care arată contrastul dintre balet si hip hop. De asemenea, arată că oamenii se pot schimba în cazul în care chiar vrei ceva. Acesta este primul film în care dragostea n-a fost luata pe sus cu ajutorul scenelor, pentru că ei mai mult atrag atentia la determinare şi la lupta pentru ceea ce vrei şi posibil si pentru dragoste.

La acţiune poate avea un pic mai mult de lucru, dar este încă mare şi dansează la plimbari luind hotărâri astfel cei mai multi dansatori imi plac in acest film. Deoarece ei iubesc sa danseze asta se descifreaza din miscarile lor. Soundtrack-urile sunt minunate de asemenea, funcţionează bine amestecul de balet si hip hop. Impreună, astfel că nu este doar un contrast prin dans , prin muzică şi atitudine este si între principalele caractere.


Trailer Dansul dragostei – Step Up