Dansul Dragostei 4 Revolutia – Step Up Revolution (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Scott Speer
Actori: Tommy Dewey, Misha Gabriel Hamilton, Cleopatra Coleman, Marc Macaulay, Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Stephen Boss
Anul: 2012
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
Durata: 99 minute
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Dansul Dragostei 4 Revolutia – Step Up Revolution

Summit Entertainment prezintă Dansul dragostei 4: Revoluția, al patrulea film din Step Up, exuberanta serie despre dans și romantism. Dansul dragostei 4: Revoluția ridică ștacheta cu scene fără egal, filmate în 3D. In Miami, unde un grup de tineri artiști ies în stradă pentru a face ce știu ei mai bine: să danseze!

Prieteni din copilărie, Sean (Ryan Guzman) și Eddy (Misha Gabriel) sunt chelneri în elegantul hotel Dimont din Miami Beach. Deținut de necruțătorul antreprenor Bill Anderson (Peter Gallagher). În timpul liber, ei conduc o trupă de rebeli, cunoscută sub numele de “The Mob”. Un grup de dansatori, muzicieni și artiști avangardiști, care fascinează publicul cu spectacole fenomenale.

Reprezentațiile ilegale ale trupei atrag atenția fiicei lui Anderson, Emily (Kathryn McCormick), ea însăși o dansatoare talentată. Tatăl ei o presează să-și abandoneze visul de o viață și să-și ia “o slujbă adevărată”, așa că Emily acceptă reticentă să lucreze pentru el. In cazul în care nu este primită în prestigioasa Wynwood Dance Company. După ce asistă însă la un spectacol marca “The Mob”, este hotărâtă să se alăture trupei.

Emily și Sean se întâlnesc la un club de dans, iar el o prezintă grupului, fără să le spună că este fiica șefului. Grație talentului său impresionant, Emily își câștigă un loc în cadrul trupei, dar prezența ei provoacă neînțelegeri între Sean și Eddy. Când Anderson și tânărul său protejat, Tripp (Tommy Dewey), își anunță planurile de a demola cartierul unde locuiesc membrii “The Mob”, pentru a construi un mare centru comercial, trupa pune la cale cele mai îndrăznețe și mai spectaculoase apariții de până atunci, în încercarea de a salva plaja, obligându-i pe Sean și pe Emily să aleagă între legăturile de familie și iubire.


Trailer Dansul Dragostei 4 Revolutia – Step Up Revolution