Dansul dragostei 3D – Step Up 3D (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Jon M. Chu
Actori: Adam G. Sevani, Rick Malambri, Sharni Vinson, Alyson Stoner, Keith Stallworth, Kendra Andrews
Anul: 2010
Gen: Romantice, Muzicale, Drama
Durata: 107 minute
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Dansul dragostei 3D – Step Up 3D

Producătorii continuă franciza de success Step Up, de data aceasta în 3D. În STEP UP 3D, povestea dansului urban se extinde la nivel global, cu o nouă poveste impresionantă despre dragoste, visuri și trupuri în mișcare, cu un plus de emoție, pasiune și suspans conferite de tehnologia 3D de vârf.

Luke este un dansator de street-dance orfan, care încearcă cu disperare să nu fie evacuat din adăpostul său: un depozit dărăpănat care constituie refugiul dansatorilor din întreaga lume. Această familie de conjunctură are o trupă de dans, House of Pirates (Casa Piraților). Pentru ca trupa să supraviețuiască, trebuie să își învingă rivalii consacrați, House of Samurai (Casa Samurailor) în cadrul Competiției World Jam, unde cele mai bune trupe din lume concurează pentru un premiu uriaș în bani.

Povestea îl urmărește pe Luke pe diversele scene clandestine de dans din oraș, în căutarea de noi talente pentru a întregi trupa Piraților și a-i ajuta să câștige campionatul. Într-un final, găsește doi dansatori potriviți: Natalie, o dansatoare de street dance învăluită în mister și Moose, personaj secundar în Step Up 2 – The Streets, care acum este în primul an la NYU.

Fără ca Luke să știe, Natalie are un secret care amenință să le distrugă relația incipientă, precum și tot ceea ce au reușit să realizeze Pirații. Aceștia pun la cale un număr de dans senzațional, însă le este furat de către Samurai. Cum timpul este împotriva lor, Moose apelează la MSA, fosta sa trupă de dans, pentru ajutor. Vor reuși Pirații și MSA să alcătuiască un număr de dans în ultimul moment? Și va fi acesta îndeajuns de bun să îi învingă pe cei mai buni dansatori de street-dance din lume?


Trailer Dansul dragostei 3D – Step Up 3D