Danny Collins (2015) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Muzical
Scenariu: Dan Fogelman
IMDB Rating: 7,3
Regizor(i): Dan Fogelman
Actori: Al Pacino, Annette Bening, Jennifer Garner

loading...

În 2006, Gérard Depardieu a jucat in Singer, joacă un cântăreț de cabaret nu care a petrecut zeci de ani de lucru în circuitul nunta, dar păstrat mândria intact. Ea a venit peste ca un autoportret destul de magnifică a actorului față în declin sa impunătoare, mai ales atunci când personajul lui Depardieu, acuzat de a fi lipicios, a replicat, “Ești lipicios când ai durat.”
Scris și regizat de Dan Fogelman, Danny Collins face ceva similar cu Al Pacino, cu excepția faptului că personajul Pacino aici nu a reușit, ci mai degrabă vândut lucratively și suflet-destroyingly; chiar așa, e un fel tackier decât cântăreață Depardieu lui. Pacino joacă Danny Collins, un Compozitor dată promițătoare american care mult timp în urmă tranzacționate sensibile auto-exprimare pentru bouncy Neil Diamond-ca pulpa. Descoperirea tardivă a unei scrisori care John Lennon ia scris o dată-l trimite pe o căutare pentru autenticitate și rădăcini. Cele mai multe cântăreți din poziția lui tocmai s-ar fi ajuns Rick Rubin pentru a produce un album back-to-basics; în schimb, Danny pleacă în căutarea fiului adult el nu știa, a jucat foarte fin de Bobby Cannavale.
Există un anumit ickiness la poveste, care implică boală, o nepoata hiperactiv adorabil și Romancing un manager de hotel nu-prostii (Annette Bening), dar exprimate de sprijin, inclusiv o piperat Christopher Plummer, oferă clasă și ridicare. Coloana sonora este dantelat cu numere solo Lennon, deși având în vedere hamminess șocant Pacino Danny Collins din ultimii trei decenii, alegerea evidentă ar fi fost Cum poti dormi ?. De fapt, plutitoare auto-batjocura Pacino a merge un drum lung spre răscumpărarea actorul, care e pe formularul genial și de a câștiga.