Dancer and the Dame (2015) film online subtitrat

Regia: Gabriel Sabloff
Scenariu: Tommy Blaze
Actori: Billy Gardell, David A.R. White, Mike Starr
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 4.8

loading...

O schimbare frumos de ritm de la UP este romcoms de obicei de sex feminin-centric, Dancer and the Dame joacă ca unul dintre cei criminalității TV vechi arată unde accentul a fost pus pe eroii simpatic, acțiune și umor – spre deosebire de anti-eroi, violență și sub rezerva întuneric chestiune.

Billy Gardell are un farmec Kevin James-ca și vulnerabilitatea ca detectivul Rick Dancer. Dansator a fost odată un erou polițist-mai mare decât de viață, care a pierdut un pas sau doi, după caz ​​el a fost de lucru pe a mers prost. Ca incepe povestea Dancer and the Dame, el este deprimat și a câștigat o mare parte din greutate (facandu-l o umbră-mai mare decât de viață a fostului său sine). Gardell are, de asemenea, o chimie ușor frumos, cu Eva LaRue care introduce Nicole, văduva unui polițist ucis, care este responsabil pentru atribuirea el noul său partener, un ciobănesc german femeie K-9, care este ea însăși deprimat după ce a eșuat pentru a salva partenerul ei târziu (James Denton văzut în flashback-uri) de la bullet un om înarmat a lui. Tipul de obicei bun David AR White face, de asemenea, un personaj negativ surprinzător rece ca Kranz, filantrop presupus care utilizează munca sa de caritate ar trebui ca o acoperire pentru activități infracționale.

Dansator și stil răcoros Dame este destul de mare pentru a fi nou. E atât de amuzant și emotionanta a vedea Dancer and the Dame, ambii au răni emoționale pentru a vindeca, vindeca reciproc în timp ce rezolvarea unui caz important. Și, fără a strica finalul, voi vă spun că s-ar putea găsi singur cu un nod în gât așa cum ați rădăcină pentru supraviețuirea unul dintre protagoniști (probabil puteți ghici care unul). Cu Mike & Molly doar obtinerea jumătate ordine de sezon de la CBS în aceste zile (probabil pentru a se potrivi de co-stele Melissa McCarthy cariera de film de succes), îmi pot imagina Gardell (care a produs executiv), folosind downtime sa de a juca în episoade suplimentare de Dancer and the Dame. Ar fi de fapt o serie amendă polițist de familie. Dansator și Dame este distractiv, dulce (în sensul bun) și foarte recomandat.