Damien (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Glen Mazzara
Actori: Bradley James, Barbara Hershey, Scott Wilson, Megalyn Echikunwoke, Omid Abtahi
Anul: 2016
Gen: Drama, Groaza, Seriale Online
Durata: 60 minute
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Damien SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Damien

Noua serie A & E Damien se bazează pe filmul original din 1976 Omen – și aici toate similitudinile cu ştiutul antihrist cel nebun iau sfârşit. Acest spectacol ne va oferi o imagine total diferită a progeniturii satanei și oferă posibilitatea ca răul să nu fie chiar aşa cum s-ar fi crezut că este. Astăzi la Comic-Con, avem ştirea.

Regizată de Glen Mazzara, care a produs strălucitul serial polițist The Shield, precum și mai multe sezoane ale serialului The Walking Dead, emisiunea are loc la 25 de ani după evenimentele din originalul film The Omen. (Mazzara a spus că este un „mare fan” al filmului). Damien, jucat de Bradley James (Merlin), este un fotograf de război în vârstă de 30 de ani, care a uitat totul despre trecutul lui satanic. Aşa cum James a spus presei în această după-amiază, el „nu este un personaj negativ.” El este un om reprezentativ pentru specie, nici mai bun, nici mai rău. El este la fel ca noi, trăind de pe o zi pe alta. [Dar], există lucruri ciudate care se întâmplă, iar viața lui nu este ceea ce pare a fi viaţa altora „.

Mazzara a spus că stilul show-ului va fi similar cu filmul din 1976, și că este „realist” și „motivat.” Vor fi câteva efecte speciale asociate cu puterile lui Damien dar, în cele mai multe cazuri, spectacolul „se potriveşte lumii noastre”. Sunt de aşteptat elemente de groază și thriller. La urma urmelor, așa cum Mazzara a spus, „Damien este implicat într-o conspirație condusă de Satana. Să sperăm că asta e palpitant”.


Trailer Damien