Dallas Buyers Club (2013) film online subtitrat

Gen: Biografie, Drama
Producator(i): Craig Borten, Melisa Wallack
IMDB: 8.0
Regia: Jean-Marc Vallée
Actori: Matthew McConaughey, Jared Leto, Jennifer Garner

loading...

Pentru a da credit în cazul în care este cauza, fără îndoială, “Dallas Buyers Club”, în regia lui Jean-Marc Vallée de la un scenariu de Craig Borten și Melisa Wallack, ia o tac povestitor diferit decât ar fi de așteptat de un aspirant la-inspira pe bază de on un-adevarat-poveste dramă. Incepand cu mijlocul anilor 1980, o perioadă citat de jurnaliști și istorici ca apogeul crizei SIDA in Statele Unite ale Americii, “Club” este pe cale Ron Woodroof, o figură în viața reală. Woodroof fost un hard-petreceri, mereu-on-the-facă cvasi-cowboy, care, pentru a gasi se infectați HIV și cu o condamnare la moarte-foarte-curând să-vină agățat peste el, a început explorarea agresiv medicamente alternative. El a devenit fără să vrea un avocat și activist, chiar el a ținut în viață pentru el de ani mai mult decât oricare experți medicali îi spusese el ar putea.

Woodroof fost, de asemenea, această poveste ne, un țărănoi bigot care peri, cu mai mult decât teama de mortalitate când a ajuns diagnosticul spune. “Dallas Buyers Club” nu este doar despre Woodroof merge până împotriva FDA si Big Pharma, precum și alte instituții și persoane care au tinut potential de salvare a vietii de droguri de la oameni bolnavi care aveau nevoie de ele; aceasta este, desigur, de asemenea, de creșterea Woodroof lui ca ființă umană, și-i cum această creștere permite să lucreze cot la cot cu un transsexual flamboaiant, o persoană care nu numai că nu s-ar fi dat de ora din zi la modul în prealabil de viață , dar probabil ar fi dat un Beatdown a.

Dar în timp ce evidențiază spectacole de atât Matthew McConaughey (ca Woodroof) și Jared Leto (ca viclean, transsexualul amar Rayon), care sunt modele de angajament emoțional și fizic (ambii actori vărsat cantități alarmante de greutate pentru a portretiza ravagiile bolii wreaks pe caracterele lor), “Dallas Buyers Club” se în mare parte din drum buton împingere și lacrimă-convulsie la evite. Împușcat cea mai mare parte într-un stil aproape documentar directă, dar editat cu un simt deosebit pentru subiectivitatea principalele personaje, “Dallas Buyers Club” are o abordare mai eliptică, aproape poetic în viața portretizează decât privitorul ar putea aștepta de la acest tip de film.