Daeho – The Tiger: An Old Hunter’s Tale (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Hoon-jung Park
Actori: Min-sik Choi, Man-sik Jeong, Hong-pa Kim
An: 2015
Gen: Actiune, Aventura, Istorice
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Daeho – The Tiger: An Old Hunter’s Tale

În timp ce Regatul Coreei se află sub ocupație de japonezi in filmul The Tiger: An Old Hunter’s Tale, un vânător vechi și experimentat este provocat la vânătoarea ultimului tigru.


Trailer Daeho – The Tiger: An Old Hunter’s Tale


Review Daeho – The Tiger: An Old Hunter’s Tale

Hoon-jung Park (New World faima) este un regizor care pare într-adevăr dornici cu detalii. După cum ne uităm Tiger: Povestea unui vechi Hunter (2015), vom asista la o poveste obsedanta de suprimare și agonie.

Un vechi vânător Chun Man-Duk (Min-sik Choi) locuiește împreună cu fiul său în vârstă de 16 ani și are grijă de el. Regatul Țărilor Coreea este norme de către japonezi și ei sunt de vânătoare pentru tigri în munți în frig extrem. Din cauza unor evenimente și se transformă, Omul-Duk trebuie să se întoarcă pentru vânătoare.

Scenariul este scris perfect și narațiune este uluitoare, cu toate acestea, se poate deduce că filmul este putin lung, iar unele dintre scene ar fi putut fi tocat cu ușurință pentru a face mai clare. Ea împachetează pumn reală și aruncați-l la public, avem o mulțime de momente tensionate, care sunt cu adevărat artizanale.

Punct de vedere tehnic, filmul este impecabil, CGI este Fermecatoare, deoarece scene cu animale care nu semăna CGI, o mulțime de atenție a fost acordată detaliilor.

Cinematografie este antrenant, fiecare scenă a fost capturat frumos, groaza pustie și asprimea teren de gheață va fi în mintea ta, chiar și după mult timp.

Nu putem comenta pe Min-sik Choi abilități care acționează ca el a fost acolo și a făcut asta fără efort, aici se lasă din nou o impresie asupra inimilor noastre ca un tată anxios. Piesa turnată este doar incredibil.