Cyborg (1989) Film Online Subtitrat


Regia: Albert Pyun
Actori: Jean-Claude Van Damme, Matt McColm, Deborah Richter, Vincent Klyn
Anul: 1989
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 86 minute
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Cyborg

Dupa ce planeta Pamant a trecut prin cele mai mari dezastre posibile, iar anarhia, foametea si criminalitatea au decimat o parte insemnata a populatiei, se pare ca situatia nu poate deveni mai disperata decat atat. Insa o epidemie mortala, care raspandeste teroarea si moartea cu o iuteala uluitoare, ameninta sa distruga ceea ce a mai ramas dintr-o umanitate aflata in pragul colapsului.

Gibson Rickenbacker (Jean-Claude Van Damme) are misiunea de a o escorta pe Pearl Prophet (Dayle Haddon). O creatura jumatate robot, jumatate femeie, catre cartierul general din Atlanta. Misiunea este una foarte delicata, pentru ca de ea sunt legate sperantele de supravietuire ale omenirii. Pearl Prophet detine informatiile care ar putea duce la eradicarea cumplitei maladii. Insa Fender Tremolo (Vincent Klyn), cel mai aprig dusman al lui Prophet, are nevoie de anarhie pentru a conduce lumea si este dispus sa faca orice este posibil pentru a o impiedica pe Prophet sa ajunga la Atlanta.

Dupa ce femeia-robot este rapita, Gibson porneste pe urmele ei, ceea ce-l conduce direct in vizuina maleficului Fender. Unde spaima, durerea si tortura au cartierul general.

Mie unul mi-a placut filmul acesta destul de mult cat sa imi ramana intiparit in minte ptrintre alte filme care mi-au placut si m-au impresionat. De fiecare data cand imi aduc aminte de Cyborg imi zboara gandul la momentul in care l-am downloadat de pe net. Si apoi am ramas ingrozit si tulburat de raufacatorul filmului, Fender Tremolo. In orice caz ce vreau sa spun in acest comentariu este un lucru foarte amuzant, comic legat de film si pentru un film asa de sumbru ca acesta.


Trailer Cyborg