Curve (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Scenariu: Kimberly Lofstrom Johnson, Lee Patterson
IMDB Rating: 5,0
Regizor(i): Iain Softley
Actori: Julianne Hough, Teddy Sears, Kurt Bryant

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

Jason Blum este cel mai deștept om din Hollywood astăzi. El e singurul om care obține este. El are un astfel de model de afaceri puternic că el garantat nu să eșueze. El împinge filme ieftine-a-face de groază făcut pentru o piață de masă cu un buget de $ 20- $ 30 milioane in filme online Curve, ceea ce transforma peste 200 de milioane de $ la nivel mondial. Din acel el poate asuma riscuri pe chiar mai mic buget direct-to-DVD sau versiuni la scară redusă, cu aceeași rată de succes. Cele mai recente în acest plan este Curve, de la hackeri si director Skeleton Key Iain Softley. Dar filmul nu este la fel de bun ca modelul de afaceri domnul Blum lui.

În timp ce de conducere la întreaga țară la nunta ei, o tânără (Julianne Hough) este atacat de un bărbat aparent frumos și fermecător. În scopul de a se salva, ea face ca mașina ei la veer în afara drumului, flipping peste în acest proces. Numai planul ei a eșuat oarecum, ca în timp ce el este în viață și liber, ea este prins în mașină cu nici un semn de evacuare.

Au existat o serie de idei de mare de concept la FrightFest acest an, inclusiv Landmine Goes faceți clic și Inner Demon, ambele din care au poticnit în ultima jumătate de oră, deoarece sunt prea frică ideile lor sunt slabe. Curve nu are aceasta problema. Softley lipeste de armele sale întreaga drum prin film, setarea cea mai mare parte a filmului în aceasta locație, și nu de schimbare a direcției de ce personajul nostru principal poate vedea. Ganditi-va ca 127 de ore într-o mașină, sau Locke cu o grafică interesantă.

Direcție Softley este fenomenal. El păstrează filmul, astfel conținut, care va începe să se simtă claustrofobie, și utilizarea lui de “spectacol nu-i spune” este poruncitor. Pentru că filmul Curve a fost împușcat pe loc cu elemente de recuzită reale și o atmosferă reală, Curve se simte foarte reală și care doar adaugă la drama. Iar acest lucru este tot realizată frumos de Hough. Succesul filmului se bazează pe umeri, pe care ea a trage pe fără un indiciu de efort. Fiecare dintre luptele sale se simte reale, și durerea ei este mereu prezent prin tot filmul. Softley nu să ne odihnească o secundă în timpul Curve, și performanța lui Hough susține asta. Fără prea mult dialog pentru a lucra cu, Hough ne spune tot ceea ce avem nevoie să știm, prin mișcările ei – variat, deși acestea sunt. E un spectacol de legare vraja, și ar fi putut și-a consolidat acest lucru ca un trebuie să vezi.