Curse of Chucky (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Groaza
Producator(i): Don Mancini
IMDB: 5.6
Regia: Don Mancini
Actori: Brad Dourif, Brennan Elliott, Jordan Gavaris

loading...

Curând după aceea, Nica este vizitat de sora ei Barb (Danielle Bisutti), însoțită de soțul lui Barb Ian (Brennan Elliott), fiica lor Alice (Summer H. Howell), live-in bona Jill (Maitland McConnell) și Tatăl Frank (A Martinez). Alice găsește Chucky și, din moment ce toată lumea crede că e doar o păpușă, este permis să-l țină. În acea noapte, în timp ce Alice și Nica fac supa, Chucky toarnă secret otravă de șobolani într-unul dintre boluri cina. Tatăl Frank mănâncă otravă și, după ce a părăsit casa, este ucis într-un accident de mașină.

După toată lumea a plecat la somn, Nica investighează papusa Curse of Chucky pe internet, și constată articole de presă ale crimelor nerezolvate Curse of Chucky si link-papusa a criminal în serie Charles Lee Ray mort. În altă parte, Chucky electrocutează Jill de lovind o găleată de apă pe prize pardoseala, provocând o pană de curent electric. Barb se ridica pentru a verifica Alice, și este atacat de Chucky, cu un cuțit de bucătărie. Nica aude strigătele lui Barb, dar are să se târască pe scări cu mâinile ei ca urmare a black-out face lift inutilizabil. Până în momentul Nica ajunge acolo, Barb este mort cu ochiul scoși, și Nica vede pentru ea că papusa Chucky este în viață. Când Chucky fuge, Nica se trezește Ian într-o panică. El ia Nica la garaj înainte de a merge înapoi în casă pentru a găsi Alice.

Ian nu pot găsi Alice, așa că se întoarce la garaj și dezarmează Nica, crezând-o să fie responsabil pentru crimele. Nica insistă asupra faptului că Chucky este în viață, dar Chucky acționează ca o păpușă fără viață atunci când se uită la el Ian. Ian decide să revizuiască filmul Curse of Chucky de la o cameră ascunsă care a plantat pe Chucky anterior (pentru a obține dovezi de aventura Barb cu Jill) și află că Alice este blocat într-un dulap și care este cu adevărat în viață Chucky. Înainte de Ian poate acționa, Chucky îl ucide cu un topor. Nica reușește să iasă din restricții ei și încearcă să-l omoare Chucky, dar ea nu și Chucky o împinge pe balcon pe parter.

Când Nica întreabă de ce Curse of Chucky face acest lucru, el explică prin flashback-uri care, așa cum omul Charles Lee Ray, el a fost un prieten de familia ei și în dragoste cu Sarah. Chucky ucis pe tatăl lui Nica și răpit Sarah in timp ce era însărcinată cu Nica. Când Chucky realizat Sarah trădat de chem poliția, el a înjunghiat în stomac (care a dus la Nica a fi născut paraplegic) și a scăpat. Zborul Chucky lui de la poliție duce la moartea sa ca om, stabilirea de pe evenimentele din seria de filme, motiv pentru care a venit înapoi la Sarah pentru răzbunare. Înainte de Chucky o poate ucide, Nica luptă înapoi, ceea ce duce la o încăierare extinsă. Un ofițer de poliție, apoi ajunge la casa, dar când intră el vede doar trupul lui Barb sus și Nica deține cuțitul sângeroase. Curse of Chucky ceasuri, nemișcat, de la un scaun din apropiere.

Unele timp mai târziu, Nica este găsit vinovat de crimele și trimis la un azil de mental. Chucky a fost reținut de poliție ca o expozitie de studii, și după aceea ofițerul arestarea ia Chucky departe de a fi livrate la o persoană necunoscută. Ofițerul de devine în mașina lui și vede Chucky respirație în sac. Înainte de ofițerul poate inspecta punga, el este ucis de Tiffany, care a fost ascuns pe bancheta din spate înainte de a colecta Chucky și solicitând, “Cine urmează?”

Alice, acum trăiesc cu bunica ei, vine acasă de la școală pentru a găsi Chucky de așteptare pentru ei. Chucky convinge Alice pentru a juca Curse of Chucky, începe un cântec pentru a transfera sufletul la corpul lui Alice. Bunica, care a fost legat și strangulat cu un sac pe cap, dar nu este mort, stă brusc, la scurt timp după Curse of Chucky începe cântarea.