Cursă infernală – Vehicle 19 (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Thriller
Producator(i): Mukunda Michael Dewil
IMDB: 4.9
Regia: Mukunda Michael Dewil
Actori: Paul Walker, Naima McLean, Gys de Villiers

loading...

Venerabilul Vehicle 19 film subgenului (de exemplu, bona de la iad, secretar de iad) preia un plus puțin probabil – masina de închiriere de la iad – în “Vehicul de 19”, un sud quickie B-clasa a afro-a făcut în căutarea de a încasa în pe o combinație timp testate de elemente: Paul Walker și haos auto masă. Nici deosebit de rapid, nici furios, cea mai mare parte acest ridicol clunker mare conceptul (care se simte căptușit chiar la abia 80 de minute credite sans) face o oprire la standuri în câteva teatre din America de Nord în această săptămână, în drum spre un homevid debut 23 iulie.

Vehicle 19 se transformă pe noutatea modest care, odată Walker Michael Woods intră în titular minivan Hertz în scena de deschidere PIC, a nu pleacă. Nici camera director Mukunda Michael Dewil lui, ceea ce face acest lucru, cum ar fi “Cosmopolis” de filme car-Chase, deși Dewil (un Helmer reclame veterani) se dovedește mai puțin de adept David Cronenberg la reinventarea continuu localizare lui claustrofobic. În schimb, el a trântește cea mai mare parte a camerei atât de aproape de fața stea său că putem conta practic piesele de miriște.

Woods a călătorit în Johannesburg, de rupere de eliberare condiționată său în acest proces, pentru a încerca o reconciliere cu fosta sa sotie (Leyla Haidarian), un angajat al ambasadei. Un apel telefonic scurt între cele două sugerează devreme un backstory plină, incluzând nu numai sentința lui Michael închisoare, dar o istorie de alcoolism și un aptitudini în general mare pentru luarea deciziilor rău. Apoi, un alt telefon – un Blackberry ascuns în torpedou minivan de – începe scuipă mai departe mesaje criptice despre un fel de o misiune. Și când Michael ajunge sub scaunul șoferului, acesta nu este un sac gol Cheetos găsește acolo, ci mai degrabă un pistol cu ​​amortizor de zgomot complet. Prin care punctul, este evident că a primit un fel de actualizare la biroul de închiriere el cu siguranta nu a cerut.

Vehicle 19 joacă destul de repede și pierde cu logica de acolo. Având o pagină de Larry Cohen-scenariu “Phone Booth” și “Cellular,” primul act PIC are Michael a primit ordine de la o voce misterioasă la celălalt capăt al Blackberry, un detectiv Joburg (Gys de Villiers), care pretinde Michael are dat accidental într-o înțepătură de poliție sub acoperire și trebuie să schimb în mașina lui imediat. Dar știri și pliante cu privire la recenta dispariția unui procuror federal sugerează că altceva este pe jos – o suspiciune în cauză atunci când Michael se oprește scurt și a spus procurorul (Naima McLean) rostogoliri, legat și gagged, din portbagaj în bancheta din spate lui in filmul Vehicle 19.

Dewil (care, de asemenea scenariul) este în mod clar un fan al acestor noirs clasice nedreptățit-Omul ca “DOA” și “39 pași”, care “Vehicle 19 – Cursa infernala” ecouri în spirit dacă nu în narațiune sau măiestrie vizuale. Scenariul muncește să ne convingă că Michael nu are unde să se întoarcă – nici măcar propria fosta sa soție, – pentru că poliția nu poate fi de încredere și propriul cazier judiciar pătează credibilitatea. Între timp, Rachel procurorul spune că un singur judecător în toată țara are încredere cu mărturia ei – un judecător care, în mod convenabil de cel mai mult timp de funcționare PIC, a dovedește imposibil de atins prin telefon până chiar momentul în care bateria lui Michael este pe moarte.

Nici unul dintre aceasta este deosebit de convingător, deși nu ar avea la fel de mult timp pentru a studia gaurile complot dacă “Vehicle 19 – Cursa infernala” au fost mai mult de un thriller întinsă, cursa împotriva non-stop. Dar Dewil optează pentru o notă moodier, poate ajunge pentru atmosfera existențială a unui “Două Lane Blacktop” sau “unitate”, cu Michael punerea ocazional pedala de metal, dar la fel de des looping în jurul fără țintă, plotare următoarea mișcare. Într-un Longueur inutil, el lovește niște artiști graffiti pe marginea drumului pentru a da plimbare său un nou loc de muncă vopsea; într-o altă, la ceea ce ar trebui să fie, fără îndoială, înălțimea pic de tensiune dramatică, el rațe autoritățile în ceea ce pare a fi cel mai lent spalatorie auto din lume.

Că filmul Vehicle 19 reușește să rămână chiar și modest care implică este o marturie a Walker, care nu va câștiga premii pentru actorie balonul, dar care a crescut într-o prezență ecran mai confortabil, carismatic în timp, mai ales ca o data-strălucitoare arată lui baby-cu care se confruntă au dat drumul la o grosolănie obosit, tare.