Cursa – Drive (2011) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Drama
Producator(i): Hossein Amini , James Sallis
IMDB: 7.8
Regia: Nicolas Winding Refn
Actori: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Regizorul danez Nicolas Winding Refn (Bronson, Valhalla Rising) se avântă pe străzile Hollywoodului cu filmul de acțiune Cursa – Drive, care-l aduce în rolul principal pe Ryan Gosling. Acesta interpretează rolul unui pilot al șoselelor Los Angeles-ului. Personajul ascunde o viață dublă – cascador în timpul zilei, dar și cel mai căutat pilot pentru a ajuta tâlharii să scape din orice încurcătură pe timpul nopții.

Shannon (Bryan Cranston) este agentul lui Ryan atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții in filmul Cursa – Drive. Ca orice mafiot de talie mică, Shannon are un plan pentru Pilot: construcția unei mașini cu care acesta să poată concura pe un circuit profesionist. Aparent singuratic, pilotul se îndrăgostește de vecina lui, Irene (Carey Mulligan), o mamă vulnerabilă, târâtă într-o lume a infractorilor odată cu întoarcerea soțului ei din închisoare, Standard (Oscar Isaac).

În urma unui jaf menit să achite datoriile lui Standard, lucrurile ies de sub control și Ryan realizează că trebuie să lupte pentru femeia pe care o iubește. Acum, gangsterii (Albert Brooks și Ron Perlman) nu-l mai urmăresc doar pe el, ci sunt pe urma lui Irene și a fiului ei, moment în care pilotul este forțat să schimbe viteza și să intre pe contrasens. “Cursa – Drive” a fost scris de scenaristul Hossein Amini, nominalizat la Oscar pentru The Wings of Dove, și adaptat după romanul omonim al lui James Sallis. Filmul a fost produs de Marc Platt, Gigi Pritzker, Michel Litvak, Adam Siegel și John Palermo.

Filmul Cursa – Drive se bucură de o distribuție de excepție, printre care: Ryan Gosling – nominalizat la Oscar pentru The Notebook, Half Nelson, Blue Valentine, Carey Mulligan (An Education, Wall Street 2: Money Never Sleeps), Bryan Cranston – câștigător al trei premii Emmy, Ron Perlman – câștigător al unui Glob de Aur, Christina Hendrix – nominalizată la premiile Emmy pentru rolul din Mad Men, Oscar Isaac și Albert Brooks – nominalizat la Oscar