Curierul 3 – Transporter 3 (2008) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Crima
Producator(i): Luc Besson, Robert Mark Kamen
IMDB: 6.1
Regia: Olivier Megaton
Actori: Jason Statham, Robert Knepper, Natalya Rudakova


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Curierul 3 – Transporter 3

Frank Martin este fortat sa o transporte pe Valentina, fata lui Leonid Vasilev. Presedintele unei Agentii de Protectia Mediului din Ucraina. Valentina a fost rapita, asa ca Frank trebuie sa o duca de la Stuttgart la Budapesta, pana ajunge la Odessa la Marea Neagra. Cu ajutorul inspectorului Tarconi. Frank va incerca sa intoarca situatia impotriva celor care l-au fortat sa o transporte pe Valentina.

Dar Leonid Vasilev crede ca Frank este cel care a rapit-o pe Valentina, asa ca el trimite agenti sa il prinda. Mai mult de atat, “pasagerul” lui nu coopereaza deloc. In ciuda dispozitiei cinice a lui Valentina, si tentativa lui de a nu se implica, Frank si Valentina se indragostesc, in timp ce incearca sa scape cu viata din amenintarile care ii asteapta la fiecare “curba”.

Curierul Frank Martin, cel care nu pune întrebări și care ajunge la destinație, depășind orice obstacol din cale, călătorește în acest film de la Marsilia la Odessa, ducând, împreună cu o fată pistruiată, trei pachete cu cărți de telefoane. Asta până când se dumirește că de fapt pistruiata nu era o parteneră de călătorie cu care să-i treacă timpul mai ușor, ci pachetul pe care trebuia să-l livreze.

Filmul pierde puncte din cauza poveștii cusute cu ață albă, prea puțin credibilă pentru a mai impresiona. Si a intrigii romantice penibile ce se înfiripă între curierul tăcut și nervos și pistruiata enervantă căreia nu-i place vinul românesc. În rest, acțiunea se menține la cote înalte. Iar cascadoriile și efectele speciale vor produce exclamații de admirație. Cu siguranță le va plăcea iubitorilor de filme de acțiune.


Trailer Curierul 3 – Transporter 3