Curierul 2 – Transporter 2 (2005) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Luc Besson , Robert Mark Kamen
IMDB: 6.3
Regia: Louis Leterrier
Actori: Jason Statham, Amber Valletta, Kate Nauta


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Curierul 2 – Transporter 2

Frank Martin este cel mai bun în meseria sa. Fost membru al Forțelor Speciale, el își oferă serviciile de curier special oricui le solicită, transportând colete – conținând obiecte periculoase sau chiar ființe umane. Regula sa este simplă: livrează marfa și nu pune întrebări.

La rugămintea unui prieten de-al său, Frank părăsește Franța și se instalează la Miami, ca șofer personal al bogatei familii Billings. Deși puține ființe pe lumea aceasta sunt capabile să-l mai surprindă, Frank tocmai a dat peste una: Jack Billings, în vârstă de 6 ani, pe care îl duce și îl aduce de la școală.

În mod neașteptat, Frank se atașează de băiețel, iar când acesta este răpit, pornește o cursă nebunească pentru a-l găsi și pentru a zădărnici planul răpitorilor de a pune în circulație un virus fatal.

Continuând acţiunile curierului Frank Martin la Miami, “Transporter 2” conţine la fel de multă acţiune ca şi filmul original. Mult mai variată (urmăriri alerte pe pământ, pe apă şi în aer) şi plină de suspans, ca şi efecte vizuale spectaculoase. Scenariul scris de Luc Besson conţine destule clişee. Dar cine mai are timp să fie atent la ele când nu există niciun moment de plictiseală? Personajul interpretat de Jason Statham, un borfaş îmbrăcat la patru ace şi având propriile reguli. Dintre care una este să nu pună întrebări, are stil şi umor, fiind cu totul diferit de borfaşii din celelalte filme de acţiune.


Trailer Curierul 2 – Transporter 2