Cum să îţi dresezi dragonul 2 – How to Train Your Dragon 2 (2014) DUBLAT Online

Regia: Dean DeBlois
Actori: Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler, America Ferrera
Anul: 2014
Gen: Aventura, Actiune, Animatie, Dublate
Durata: 102 minute
IMDB: 7.9

loading...

Emoţionanta parte a doua a epicei trilogii Cum să îţi dresezi dragonul 2 ne readuce in fanstastica lume a lui Sughiţ şi a lui Ştirbu, la cinci ani după unirea dragonilor şi a vikingilor pe insula lui Berk. În timp ce Astrid, Rât-mucos si restul găştii se întrec în curse cu dragoni (noul sport preferat al insulei), perechea inseparabilă călătoresc spre orizonturi noi, teritorii nedescoperite şi explorează lumi necunoscute. Intr-una din aventurile lor descoperă o secretă peşteră de gheaţa ce este căminul a sute de dragoni sălbatici şi a misteriosului Călăreţului de Dragoni, cei doi prieteni se găsesc în mijlocul unei bătălii pentru a păstra pacea. Acum, Sughiţ şi Ştirbul trebuie să apere valorile în care cred şi trebuie să recunoască că numai uniţi au puterea de a schimba viitorul atât pentru oameni, cât şi pentru dragoni.

​„Cum să îţi dresezi dragonul 2” a fost creat pentru a sărbători 20 de ani de la nașterea studiourilor DreamWorks şi care a avut prima proiecţie în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Pentru iubitorii „Cum să îţi dresezi dragonul 2”, mult anticipatul sequel „Cum să îţi dresezi dragonul 2” nu este deloc dezamăgitor şi reușește să acapareaze atenţia pe toată durata filmului. După 4 ani, îi auzim din nou pe starurile de la Hollywood din filmul original. Din distribuţie fac parte Jay Baruchel, Gerard Butler, Jonah Hill, Kristen Wiig şi Cate Blanchett este bine primită în continuare ca voce a mamei lui Hiccup (Sughiţ).

La sfârşitul primului film, Sughiţ (Jay Baruchel) a reuşit să schimbe modul de viaţă al vikingilor. Cu vikingii şi dragonii trăind împreună şi ajutându-se reciproc, continuarea avea o mulţime de posibilităţi unde acţiunea se putea duce. Scriitorul-regizor Dean DeBlois şi echipa de animaţie de la DreamWorks a creat un univers extins şi foarte amuzant.

Filmul “Cum să îţi dresezi dragonul 2” continuă cu binecunoscuta dispută dintre Sughiţ (Baruchel) şi tatăl său, regele insulei Tontului, Stoick (Butler) care nu se înteleg deloc şi şi-au dat seama ca sunt foarte diferiţi. Sughiţ petrece majoritatea timpului cu dragonul său adoptat Toothless, pe care l-a salvat de la o moarte sigură în primul film. Stoick tot îl presează pe fiul său să devină rege care este prea ocupat cu explorarea lumii dincolo de insula Tontului şi lucrează la o hartă a lumii. Vikingii sunt competitivi ca întotdeauna şi si-au orientat energia către un nou sport care include dragonii şi oile. Aflăm ca mama lui Sughiţ încă trăieşte şi facem cunoştinţă cu Valka (Blanchett), care se dovedeşte a fi foarte similară cu fiul său şi împărtăşesc aceiaşi dragoste pentru dragoni.