Cum a furat Grinch Crăciunul – How the Grinch Stole Christmas (2000) film online subtitrat

Regia: Ron Howard
Actori: Jeffrey Tambor, T.J. Thyne, Bill Irwin, Jim Carrey, Taylor Momsen
Anul: 2000
Gen: Fantezie, Familie, Comedie
Durata: 104 minute
IMDB: 6.0

loading...

Grinch a furat Craciunul are care un motiv pentru a fi cultivate pentru a fi atat de amare. Ca un copil, el a fost ales pentru a fi pe verde și având părul pe tot corpul și o barbă. Arată-mi copilul care nu s-ar alege pe o astfel de coleg și eu vă va arăta Pruncului Isus. Dar dacă “Cum a furat Grinch Crăciunul” a avut lucrat numai pe acest unghi ceva mai mult, au trâmbițat un pic mai mult simpatie pentru Grinch, poate că nu ar vrea să alegeți pe el.

Acesta este un film “Cum a furat Grinch Crăciunul” care dedică resurse enorme la convingerea greșită că copiii și părinții lor doriți să vedeți o umed, straniu film, ciudat despre o creatură acru care locuiește în partea de sus a unui munte de gunoi, sperie copii, este mijloc de câinele lui, și fură tuturor cadouri de Crăciun. Da, există un final fericit, și chiar un sfânt fetiță care crede Grinch nu poate fi așa de rău, dar nu e multă fericire înainte de finalul, iar fetița este mai mult de un dispozitiv complot decât un caracter.

Grinch este jucat de Jim Carrey, care lucrează din greu ca ca actor a lucrat vreodată într-un film “Cum a furat Grinch Crăciunul”, pentru a beneficia de mici. El sare, el se rostogoleste, el contorts, el sneers, el grimase, el batjocura, el zboară prin aer și tuneluri prin muntele de gunoi, el devine blocat în coșuri și cu sufletul la gură până în explozii, și tot timpul. . . .

Ei bine, nu e Jim Carrey. După John Travolta si Robin Williams s-au plătit mai multe milioane de oameni să apară în interiorul machiaj de nerecunoscut în “Battlefield Earth” și “Bicentennial Man”, respectiv, a făcut-o să apară la oricine că, atunci când publicul merge la un film “Cum a furat Grinch Crăciunul” cu o stea de mare, ei cumpara bilete lor, în speranțele de a fi posibilitatea de a vedea că stea? Carrey a ascuns în spatele fețele inventate înainte, în “The Mask”, de exemplu, dar Grinch lui, cu nasul porc bot și Mr. Hyde coafura, arata mai mult ca un Wolfman perversă decât eroul o comedie.