Cuibul Scorpiei – Shrew’s Nest (2014) film online subtitrat

Alta denumire: Musarañas
Regia: Juanfer Andrés , Esteban Roel
Actori: Carolina Bang, Nadia de Santiago, Hugo Silva, Macarena Gómez, Gracia Olayo
Anul: 2014
Gen: Drama, Groaza, Thriller
Durata: 95 minute
IMDB: 6.9/10 din 1116 voturi

loading...

Filmul Cuibul Scorpiei este realizat în anii 1950. Montse (Macarena Gómez) a pierdut tinerețea ei grija de sora mai mica Nia (Nadia de Santiago), atât blocat într-un apartament întunecat în centrul de la Madrid. Mama lor a murit în timpul nașterii Nia și tatăl lor (Luis Tosar) fugit, în imposibilitatea de a face față situației. Și astfel, obligat să acționeze în calitate de tată, mama și sora mai mare, Montse ascunde de realitate, alimentarea un temperament obsesiv, dezechilibrat. Ea sufera de agorafobie și singura ei legătură cu realitatea este Nia. Această legătură se rupe atunci când Carlos (Hugo Silva), un vecin de ele, cade pe scări și caută ajutor bate la singura ușă el poate trage spre. Cineva a intrat cuib scorpiei, iar nu s-ar putea veni din nou.
Montse (Gomez, încearcă aici pentru prima dată) și sora ei mai mica anonim (Nadia de Santiago), sunt croitorese. Cuibul Scorpiei: Nadia este un obișnuit în vârstă de 18 ani, dar Montse, foarte insirate de la punctul de rupere, este o trauma psihologică pe picioare. Profund religios dar abuzive fizic sora ei, ea este fobice despre plecarea acasă și doar se ține sub control prin Downing cantități mari de morfină, care provoaca o halucinații vizite de la tatăl lor a murit (Luis Tosar).
Când vecinul lor la etaj Carlos (Hugo Silva,) cade pe scări și rănește singur, Montse îl invită în, el leagă de pat “pentru propria lui siguranță”, și îi dă morfină. Ca putrifies piciorul drept Carlos, ea se indragosteste de el. Carlos, între timp, in Cuibul Scorpiei, se îndrăgostește de sora, și trecut în scurt timp toată lumea este incepand de a prinde cu ei in previzibile, dar au organizat în mod eficient căile.
Squawky-a exprimat, clar cu ochii, tremurând de la primul cadru la ultima și cu aerul unui mai tânăr copil Jane Bette Davis despre ea, Gomez simte oportunitatea pentru un pic de stil vechi Guignol și fără rezerve merge pentru ea, dictează starea de spirit a filmului de Nest scorpiei de la centrul scenei, deoarece trece de la neliniștit reprimată și liniște urât pe prima oră înainte de a exploda în stropi dezordonat pe mișcarea sa cathartic finală.