Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword of Destiny (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Woo-Ping Yuen
Actori: Donnie Yen, Michelle Yeoh, Harry Shum Jr.
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Durata: 96 minute
IMDB: 6.2

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

In anul 2000 al lui Ang Lee “Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword of Destiny”, a făcut ce puține filme străine au făcut înainte, care este de a cuceri piața americană. Planare poveste de dragoste Wuxia a fost un hit succes și o introducere la drame de limbi străine pentru o mulțime de oameni, și-a câștigat, de asemenea, un enorm zece nominalizari la Oscar, castigand patru. Încă de când, Harvey Weinstein și-a făcut misiunea sa personală pentru a încerca și recăpăta magia cu o continuare, dar după șaisprezece ani, nu a existat cerere de mult pentru ca aceasta să se întâmple. Și, odată cu sosirea “Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny” la Netflix din filme online Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword of Destiny și câteva teatre IMAX, lunga așteptare nu sa dovedit a fi în valoare de ea.

Lee nu a avut prea mult interes într-o continuare, astfel încât responsabilitatea pentru aceasta cade pe legendara lupta coregraful Yuen Woo-ping, care a lucrat la “The Matrix” si “Marele Maestru” este cu mult diferit de tot ce predecesorul său a atins. Woo-ping este un regizor uimitor in Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword of Destiny, dar el nu e Lee și filmul îi lipsește imediat aceeași frumusețe poetică. Gone sunt măturate de vânt lupte aeriene în favoarea acțiunii, care este mai viscerală, și totuși încă incredibil de superb în felul lor. Scaparea majoră cu filmul Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword of Destiny este povestea dezamăgitoare, o poveste de dragoste plictisitoare, care încearcă și nu reușește să ecou originalul.

Michelle Yeoh este din nou ca războinic solitar Yu Shu Lien, care, după optsprezece ani încă poartă o torță pentru iubitul ei mort, Li Mu Bai. Continuând să meargă pe calea nobila a drumului de fier, Lien iese la plata cheltuielilor față de regretatul Sir Te, care a fost paza puternica lama Destinului. Ca și mai înainte, sabia a devenit ținta celor care l-ar folosi pentru rău. În acest caz, este dictatorul militar Dai Hades (Jason Scott Lee), care caută puterea, și el trimite tânăr hoț Tiefang (Harry Shum Jr.) sa-l fure departe in Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword of Destiny. De asemenea, reflectând evenimentele din primul film, există un tânăr luptător talentat, dar intră în conflict, de zăpadă Vaze (Natasha Liu Bordizzo), care au nevoie de îndrumare corespunzătoare. În cele din urmă, Shien ajunge la alte războinici pentru a ajuta la protejarea lama, și primul care răspunde la chemarea ei este Silent Wolf (Donnie Yen), care imparte un trecut cu ea și Li Mu care atrage conexiuni Bai suplimentare la povestea anterioară.

În ciuda tuturor acestor fire ce unesc, “Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword of Destiny”, se simte ca un film Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword of Destiny complet diferit, și nu într-un mod bun. E ceva în chirie mică cu privire la aceasta, care taie împotriva cinematografiei cu ecran lat de Newton Thomas Sigel. Peisajele nu sunt aproape la fel de minunate de data aceasta în jurul valorii, și în timp ce nu există o abundență de CGI ceea ce este utilizat nu îndeplinește standardele obișnuite Woo-ping lui. Dar are mai mult de a face cu povestea, care are mai mult de un simt occidental americanizată (rochii Silent Wolf și acționează ca un cowboy tipic) pentru a-l că nu angrena cu sensibilități orientale aceste personaje. Cu amestecul etnic de stele, de asemenea, sa decis să tragă în limba engleză, care este cu atât mai confuz când Mandarin este prost numit pe un actor din Hawaii.