Crocodile Dundee (1986) film online subtitrat

Regia: Peter Faiman
Actori: Paul Hogan, Linda Kozlowski, John Meillon
Anul: 1986
Gen: Aventura, Comedie
Durata: 97 minute
IMDB: 6.5/10 din 48047 voturi

loading...

Ei au făcut acest tip de film “Crocodile Dundee” mai bine în anii 1930, atunci când publicul au fost mai obișnuiți cu vechiul linia poveste de încredere: Agresiv reporter de ziar de sex feminin de la New York piste jos ghid pustie legendar din mijlocul, este salvat de la crocodili, se îndrăgostește, întreabă de viață legenda să se întoarcă cu ea la New York pentru a satisface tatăl ei milionar și logodnicul ei, un laș. Clark Gable și Carole Lombard ar fi putut face acest film. Poate au făcut.

“Crocodile Dundee” știe cuvintele la această poveste, dar nu muzica. Toate clișeele sunt în locurile potrivite, cele mai multe dintre GAG ​​achita și există momente de amuzament de real ca cowboy australian rătăcește în jurul Manhattan ca Vizitatorul naiv. Problema este că nu e un moment de chimie între cele două stele: Paul Hogan ca “Crocodile” Dundee și Linda Kozlowski ca fată bogată puțin inteligent. Filmul se simte curios făcut de mașină, ca și cum ar avea toate ingredientele potrivite și pur și simplu a uitat să adauge magnetism animal.

Filmului “Crocodile Dundee” obtinerea o mulțime de atenție din cauza Hogan, un fost șofer de camion care a devenit una dintre stele Australia de televiziune de top. El este cunoscut aici pentru aceste reclame de turism australiene în care El ne reamintește despre cine are Cupa Americii. E un sărac, tăbăcite, erodate om cu un strabism perpetuu, și se uită chiar la domiciliu, atunci când el a înjunghiat crocodili și șerpi strangulare. Co-star sa nu este la fel de bine-turnat: Kozlowski arată întotdeauna un pic prea alcătuită, un pic prea formală pentru a putea să vă relaxați într-adevăr și să accepte acest erou popular transpirat.