Crimson Peak (2015) film online subtitrat

Regia: Guillermo del Toro
Scenariu: Guillermo del Toro, Matthew Robbins
Actori: Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Charlie Hunnam
Anul: 2015
Gen: Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 7.0

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Noul film al lui Guillermo Del Torro, Crimson Peak, se lansează şi în cinematografele noastre. Stephen King scria pe Twitter despre film: „Crimson Peak m-a electrizat în aceeaşi măsură în care a făcut-o Evil Dead, al lui Sam Raimi, când l-am văzut pentru prima dată, cu mult timp în urmă”. Este „extraordinar” şi „nemaipomenit de înspăimâtător”. Edith (Mia Wasikowska), o tânără scriitoare aspirantă din secolul 19, încearcă să-şi refacă viaţa după un eveniment tragic. Eroina se lasă cucerită de un misterios şi şarmant gentleman, Thomas Sharpe (Tom Hiddleston), care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak. Aici Edith va trebui să o înfrunte pe Lucille (Jessica Chastain), geloasa soră a lui Thomas, şi curând îşi va da seama că imensa reşedinţă „respiră, sângerează şi… îşi aminteşte”. Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie, stă adevărul din spatele casei din Crimson Peak.

loading...

Chiar zăpada albă curat sangerari stacojiu luminos în “Crimson Peak,” copilul de dragoste malformat între o poveste de dragoste in stil gotic bogat atmosferică și un giallo italian coapte – dat în această lume de către medic nebun însuși, groaza maestrului Guillermo del Toro, care funcționează la cele mai sale stilistic dezechilibrat. Flăcări de culoare și inundat în simbolism, acest răpitor incontestabil încă în cele din urmă dezamăgitoare-casa bantuita Meller este tot de suprafață și fără substanță, se scufunda sub greutatea propriei auto-importanță în noroi sanguin de mai jos. Numit după moșia căruia Mia Wasikowska lui recent orfani și chiar eroina casatorit-newlier mută neînțelept cu o pereche frate-soră clar duplicitar, “Crimson Peak” dovedește prea Frou-Frou pentru fanii genului, prea gory pentru mulțimea Arlechin și toate în jurul valorii prea evident pentru oricine presate să ghicească ce secret întunecat frații “ar putea fi, eventual,, și va vânt probabil unui regres in-the-roșu la an cele mai profitabile Universal.

Este o marturie a statura del Toro, în Hollywood că studioul greenlit acest indulgenta costisitoare R-evaluat, mult mai aproape în ton la astfel de răcitoare de lichid de limba spaniola ca “Backbone Diavolului” și “Cronos” decât oricare dintre comicbook și de acțiune spectaculoase care au când l-un nume de uz casnic în statele făcut. După butting cap cu Warners peste rating “Pacific Rim lui” PG-13 (care pot explica întârzierile la sequel că PIC), el trece dramatic unelte pe o operă costum răsucite proiectat pentru a permite tendințele sale sângeros pierde. De rupere cu referințe atât literare și cinematografice, acest lucru este del lui Toro “The Age of Innocence” cu titlu de Jack Clayton “The Innocents”, cum nerușinare over-the-top ca acele filme au fost subtil, manifestând o poveste cu fantome în care Wasikowska lui Edith Cushing are mult mai mult pentru a se teamă de cei vii decât din morți, și femelă din specia este mortala decat masculul.