Criminal Minds Beyond Borders (2016) Serial Online Subtitrat

Regia: Erica Messer
Actori: Gary Sinise, Alana De La Garza, Daniel Henney
Anul: 2016
Gen: Seriale, Crima, Drama, Mister
Durata episod: 60 minute
IMDB: 5.8

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Criminal Minds Beyond Borders SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:

Trecând mai departe de misoginismul predominantă a originalului seriale online Criminal Minds, CBS nou spinoff Criminal Minds: Beyond Borders este o distilare pură a xenofobiei. O combinație nerușinat internațională b-roll și Trump Era paranoia, fără Frontiere stă ca un argument convingator pentru construirea acelui perete în jurul Mexic și nu de oprire până când acesta conține și protejează integralitatea națiunii noastre fragile, fragil in Criminal Minds Beyond Borders.

Pe scurt, se pare că ar putea exista un public imens pentru Beyond Borders, a doua încercare de CBS pentru a construi o franciza in jurul lung de funcționare a lovit Criminal Minds, deși poți fi iertat pentru că a reprimat Suspectul de comportament si de a alerga 13-episod din 2011.

Serialul este, în esență, o inversare cu formula Minds penal, care a fost dedicat ororilor sub pândesc banalității american, teroarea de zi cu zi. Pentru 250+ episoade, Criminal Minds a lăsat telespectatorii știu că fiecare comerciant sau de la școală profesor de aparent benigne ar putea avea o cameră de ucidere în [cea mai mare parte “lui”] subsol lor și că oricine [cea mai mare parte “femei”] ar putea fi următoarea victimă din Criminal Minds Beyond Borders. Unul dintre lucrurile pe care le-a făcut show cel mai mult succes este ademeni actori de recunoscut, de obicei, sau executanți cele mai cunoscute ca tipuri de agreabile sau bland, oferindu-le posibilitatea de a juca întuneric și răsucite.

Așa că, dacă Criminal Minds Beyond Borders este de aproximativ distrusting la recunoscut și lumesc, Criminal Minds: Beyond Borders este despre teama de nefamiliare, frica de celălalt, teama de străini străini și ai. Există puține rău în formula Minds penal, pentru că telespectatorii care arată nu sunt de gând să se oprească brusc merge la alee de bowling sau magazin alimentar sau biserica lor, pur și simplu pentru că au văzut un pin-setter sau un Bagger sau un pastor trussing femei în spații întunecate din Criminal Minds Beyond Borders. Este destul de ușor pentru a obține lecția moralizatoare de dincolo de granițe, în care vizitează un loc diferit devine o rețetă pentru răpire, trafic de ființe umane sau recoltarea de organe. OM de tipic unsub Minds penal este de obicei o psihoze internalizate de un anumit fel, dar în ambele episoade ale Beyond Borders puse la dispoziție pentru critici, cei unsubs au fost alimentate de ceva cultural, ceva specific străin culturii noastre occidentale. Pe Criminal Minds, unsubs sunt aberații, dar dincolo de granițele, acestea sunt produse din mediile lor non-americane, ascuns în așteptare pentru turiști, tineri turiști, ca și părinții lor înghesuie acasă în mizerie din seriale online Criminal Minds Beyond Borders.

episoade ulterioare ale Beyond Borders pot varia în funcție de formula, dar eu pot trage doar concluzii pe baza reprezentative episoade le-am vazut si cei ce sunt CBS a ales să conducă cu Criminal Minds Beyond Borders.