Crazy Ex-Girlfriend (2015) SERIAL Online Subtitrat

Regia: Rachel Bloom, Aline Brosh McKenna
Actori: Rachel Bloom, Vincent Rodriguez III, Santino Fontana
Anul: 2015
Gen: Comedie, Muzicale, Seriale
IMDB: 7.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

SEZONUL 1:


crazy.ex-girlfriend.101

crazy.ex-girlfriend.102

loading...

crazy.ex-girlfriend.103

crazy.ex-girlfriend.104

crazy.ex-girlfriend.105

crazy.ex-girlfriend.106

crazy.ex-girlfriend.107

crazy.ex-girlfriend.108

crazy.ex-girlfriend.109

crazy.ex-girlfriend.110

crazy.ex-girlfriend.111

crazy.ex-girlfriend.112

crazy.ex-girlfriend.113

crazy.ex-girlfriend.114

crazy.ex-girlfriend.115

crazy.ex-girlfriend.116

Rebecca Bloom o interpretează pe Rebecca, o tânără care ia o decizie neașteptată: renunță la slujba într-o apreciată firmă de avocatură din Manhattan pentru a se muta într-un mic orășel californian, unde speră să reînnoade legătura cu Josh, cel care i-a dat papucii cu zece ani în urmă.

The CW a fost înțelept să aibă premiera Crazy Ex-Girlfriend la capătul cozii unuia dintre cele mai sumbre sezoane de lansare toamna-TV în memoria recentă.

Venind în urma film Crazy Ex-Girlfriend la TV adaptari nimeni nu a vrut, inutil thrillere intortocheat nimeni nu înțelege și chiar câteva succese potențat timp de perioadă nimeni nu e incantat, Crazy Ex-Girlfriend este ceva în stare proaspătă, necunoscută și originală. Este un leagăn mare într-o cădere de leagăne mici și hit-uri mici în mod corespunzător, și nu există nici o îndoială că atât forțele creatoare din spatele spectacolului și CW se afișează o cutezanta de bun venit aici.

Prin toate mijloacele, grindină Crazy Ex-Girlfriend în raport cu tot ceea ce a avut premiera în jurul ei și de sărbători cu capul ei. Descărcați și memoreze cântecele sale și, cel mai important, sărbători co-vedeta si creator Rachel Bloom ca un fel de voce nealterate industriei ar trebui să fie cultivarea. Dar nu uitați să sperăm, de asemenea, pentru îmbunătățiri, deoarece Crazy Ex-Girlfriend este o mizerie, deși o mizerie fermecător și admirabil.

Inițial dezvoltat de Bloom și Aline Brosh McKenna ca Showtime jumătate de oră, Crazy Ex-Girlfriend a fost extins și căptușit într-o dramedie romantica muzical hourlong pentru The CW.

Amintiți-vă cum se părea un pic nuci drăguț și un pic că Felicity Porter a renuntat la Stanford pentru a merge la Universitatea din New York, din cauza unei combinații ciudate de dragoste pentru Ben Covington si dragoste a ceea ce ar putea reprezenta Ben Covington? Nebuna ex-prietena postulează că o situație comparabilă cu un deceniu mai târziu, s-ar juca un pic diferit.

Bloom joacă Rebecca Bunch din Crazy Ex-Girlfriend, care, fac obiectul unui dumping în ultima zi a taberei de vară în 2005 de către Josh (Vincent Rodriguez III), se revarsă în monomaniacally preocupări academice. Zece ani mai târziu, îmboldit de mama ei solicitantă, Rebecca este un mobil în sus avocat din New York City pe pista de parteneriat. Dar ea fericită? Se pare că nu văd cum un anunț de unt sugestiv și o întâlnire întâmplătoare cu Josh ei inspira să renunțe la tot și să se mute West Covina, California., Numai două ore de la ocean (patru în trafic). Sugestie: Aceasta este o idee rea, sau cel puțin o idee ciudată, din moment ce în mod spontan în mișcare spre West Covina este deja de merit discutabil, dar acest lucru pentru un tip pe care nu s-au văzut într-un deceniu este chiar mai șubredă.

Din fericire, după cum titlul recunoaște cu ușurință, acest lucru este fie un lucru nebun pentru Rebecca să facă sau un lucru care ar putea fi ușor de văzut ca un nebun. Dar este cu adevărat o nebunie? Dupa un episod, eu nu pot spune exact.

Este Crazy Ex-Girlfriend una dintre acele titluri ironice – cred că Trophy Soția sau Cougar Town – că showrunners și rețele nu se pot satura, dar telespectatorii resping agresiv pentru că sună enervant, și nimeni nu se așează în fața televizorului lor și spune, “Acest lucru suna enervant, dar pun pariu că e ironic, și asta e ceea ce eu sunt în starea de spirit pentru seara asta!”? Rebecca raționalizează să se că ea nu este de a face doar mișcare pentru Josh și că acest lucru este mai mult despre fericirea ei și nevoia ei de schimbare. Este acest nivel de conștiință de sine, de asemenea, dovada de bun-simț?

Crazy Ex-Girlfriend un titlu semiliteral? Probabil că nu – pentru că nu doriți să rulați afoul avocați-boli de conștientizare mentale, dar nu se poate contesta că Rebecca este obtinerea de mesaje de la panourile publicitare, iar ea va sparge în cântec, atât în ​​intimitatea propriei ei acasă și în străzile orașului. Aceasta ar putea fi dovada unui capriciu sau deconecta de la realitate – sau ambele.

Cel mai bine este să se presupună că Bloom și McKenna știu “nebun fosta iubită” este un arhetip marginalizat, iar ei reclamarea peiorativ.

De refacere a mediului se realizează în mare parte pentru că infatuare obosit Bloom o face imediat atragatoare. În momentele nonmusical, care sunt prea mult din spectacol, Bloom trebuie să te convingi că e un pachet bine rana de potențial fericire abia așteaptă să se spargă in Crazy Ex-Girlfriend. Iar când o va face, ca fanii favorite virale, cum ar fi “Daca Disney Desene animate au fost exacte Punct de vedere istoric” si “F- Me, Ray Bradbury” poate atesta, ea e ca o creștere printesa animat frazzled.

Marc Webb, care a ridicat, de asemenea, pilotul pentru CBS “Limitless, în regia Crazy Ex-Girlfriend deschis, și el are o modalitate cu numere de producție delirant Daffy care estompează cartoonishness în lumea reală. Dacă aveți de gând să aibă eroina ta cântând despre West Covina, de ce să nu se integreze un cor de panouri crooning, un flash-mob și un covrig gigant pentru a leagăn peste ca luna într-un act de vodevil vechi? Și dacă ai de gând să faci un tribut de pregătire data-noapte, de ce nu includ un grup de fată și să introducă un rapper incomod pentru defalcarea? Amintiți-vă spontan dans fericit romantic (500) Days of Summer? În cazul în care Webb poate aduce muzical magic la centrul L. A., tu știi că e talentat la adăugarea de melodie la lumesc.

Numerele muzicale la scară în pilot Ex-Girlfriend Crazy sunt, probabil, cele mai bune două momente din orice nouă emisiune de rețea a avut premiera in aceasta toamna, dar există doar două dintre ele, plus o reprise, iar unele colibri complementare din Crazy Ex-Girlfriend. Și CW deja a lansat un videoclip pentru “Sexy Pregatesc Song.” Care lasă o mulțime de Crazy Ex-prietena merge neapreciat, iar acestea sunt părți care, cel mai bun caz, se simt dur.