Counterpunch (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Biografie, Drama
Producator(i): Kenneth Castillo, Alvaro Orlando
IMDB: 5.0
Regia: Kenneth Castillo
Actori: Alvaro Orlando, Danny Trejo, Steven Bauer

loading...

Ca și în cazul Stallone în Rocky, un ecran de personalitate extrem de watchable este născut în Alvaro Orlando stea a CounterPunch teatru box. Bazat pe povestea adevarata a propriului creșterea Orlando și se luptă cu dușmani în ring și probleme de sanatate mintala din afara. Aceasta poveste Counterpunch foarte plăcută și bine direcționată este ancorat de performanta ciudate din tineri plumb relativ obscur. De obicei filme de box sunt fie biografii sau proiecte de vanitate din actori prea doresc să prezenta prezența lor ecran fizic și machismo în scopul de a obține acceptarea din partea comunității de acțiune. Publicul au devenit dornici să înțeleagă că aceste filme nu sunt bazate pe merit și pur și simplu exista ca furaj pentru place de noaptea târziu programare prin cablu. CounterPunch nu este nici.

Counterpunch Emilio este petrecerea unui tineret aflata in deriva zilele trăgând escrocherii pe turisti in zona Miami, și obținerea de mare cu prietenii lui de abandon. Mama lui este un dependent blocat într-o relație abuzivă și prea înșirate afară să-și amintească pentru a face lucruri simple, cum ar fi plăti factura de apă sau pentru a obține alimente. Deci, tânărul Emilio este obligat să împartă mâncare pentru câini conserve cu catelusul lui, pe bună dreptate numit domnul T. o noapte într-o violență domestică Emilio înjunghie prietenul beat mamei sale și este luat în custodie de tineret pentru a doua asalt gradul cu o armă mortală. Instanțele elibera copilul în grija protectoare a bunica iubita lui și dragostea Lui dur unchiul Frank (un superb, Oscar Torre) un fost boxer transformat antrenor.

Opt ani mai târziu in Counterpunch, Emilio (Alvardo Orlando) a rasarit într-unul din perspectivele box top din zonă. Cu toate acestea, promotorii locale, inclusiv Benjamin Portillo (Danny Pardo, care seamana cu un Armand Assante 1980) sunt obosit de a lua cu privire la copilul din cauza cazierul său judiciar pete și defalcări mentale zvonuri. Relația Emilio cu fiica lui Benjamin este harul salvarea băiatului, ca Talia Portillo (Camila Banus) greve pe cont propriu formarea unei noi companii de promovare, care va servi ca un exemplu pentru Emilio pentru a intra în concurs de Aur Mănuși. CounterPunch are aspectul unui film sport, complet cu o Ivan Drago ca adversar, dar are inima unui dramă grave. Realizatorii filmului au în mod evident, dragoste pentru seria Rocky, în căutarea pentru referințe ar putea fi un joc de băut, și anume un personaj numit Talia, Mr. T câine, Drago uite-alike etc. Acesta este un film Counterpunch tematic mult mai întunecat decât orice pe saga Armăsar italian.

Unii ar putea argumenta că subiectele de sinucidere și bipolară-ism nu sunt portretizat cu precizie. Aceasta poate fi adevărat, dar faptul că acestea sunt chiar menționat într-un film a cărui copertă-art sugerează o luptă-video este încurajatoare. CounterPunch nu poate fi un artist knock-out, dar e din toată inima, și vestește sosirea director Kenneth Castillo și stele Alvaro Orlando și Camila Banus.