Corpul omenesc – The Human Body (1998) Documentar Online Subtitrat


Regia: Christopher Spencer
Actori: Robert Winston, Beatrice, Andrew Blackall
An: 1998
IMDB: 8.6
Gen: Documentare, Seriale Online


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Human Body SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:


Sinopsis Corpul omenesc – The Human Body

Un documentar stiintific ce studiaza viata din interiorul celui mai complex mecanism de pe Pamant.

Documentarul Corpul omenesc – The Human Body urmareste dezvoltarea evolutiva a corpului uman, explicand de ce este cea mai avansata forma de viata de pe planeta. Se arata si faptul ca, desi specia umana nu a cunoscut multe schimbari pe parcursul a mii de ani, totusi oamenii se schimba radical pe parcursul vietii lor: de la un bebelus neajutorat, la un copil care merge, de la un adolescent stangaci, la un adult viguros si de la maturitate la o batranete fragila.

Intre agitatia adolescentei si declinul batranetii, corpul omenesc atinge apogeul. Dar exista un element unic in corpul omenesc care ne transforma in cele mai puternice fiinte de pe Pamant: creierul. Din punct de vedere stiintific, creierul este cel mai complicat element cunoscut din tot universul. Pentru prima data in istoria televiziunii camera de filmat surprinde o singura celula din creier- neuronul si demonstreaza modul in care vedem lucrurile, cum functioneaza amintirile. Se mai arata si faptul ca marirea impresiona.

Acest program Corpul omenesc – The Human Body spune povestea unor schimbări enorme ale corpului uman în timpul pubertății. Este, de asemenea, despre ceea ce se simte ca la experienta pubertate. Dacă aș fi crescut în același fel, aș fi putut fi născut un copil la vârsta de patru ani, și ar fi crescut complet la vârsta de șase ani. Motivul pentru care nu am făcut asta pentru că organismul uman are ceva foarte neobișnuit. Se rupe călătoria de la copil până la maturitate sexuală când suntem mici, în vârstă de doar șase luni.