Corbul – The Raven (2012) film online subtitrat

Regia: James McTeigue
Actori: John Cusack, Luke Evans, Alice Eve, Sam Hazeldine, Dave Legeno
Anul: 2012
Gen: Crima, Mister, Thriller
Durata: 110 minute
IMDB: 6.4

loading...

Pe 3 octombrie 1849, Edgar Allan Poe a fost găsit rătăcind pe străzile din Baltimore, nebun și incoerent. A murit la data de 7 octombrie, la vârsta de 40 Moartea lui a fost la fel de mult de o surpriza ca trecerea acestor icoane moderne precum Kurt Cobain și Amy Winehouse. Poe a fost un alcoolic acut, deosebit de mândru de absint spirit notoriu. De asemenea, el a folosit opiu și cine știe ce alte substanțe, și, ca un om sprijinit doar de scrierile sale, poate să fi fost prost hrănit. Acesta este un stil de viață cunoscut de se pretează la peregrinări incoerente.

„Corbul”, un costum thriller febril, încearcă să explice moartea lui Poe de cobbling împreună piese de schimb de la thrillere despre criminali în serie. Nu ar trebui să fie confundat cu un film despre Edgar Allan Poe, deși pentru a fi sigur, el cumpără o băutură pentru un om într-o tavernă care este în măsură să finalizeze această linie de poezie: „Quoth corbul …” Când am auzit că John Cusack au fost exprimate pentru acest film, suna ca o veste bună: l-am putut imagina ca Poe, torturat și strălucitoare, fixare la o lume crudă. Dar că nu este Poe istoric filmul are în minte. Este o Poe melodramatic, de asteptare pentru darurile Nicolas Cage.

Filmul Corbul se deschide cu Poe pe o bancă din parc Baltimore, sub un copac la nivelul membrelor care deține un corb mare, răuvoitor. Mad Revista ar ști ce să facă cu acea imagine. Apoi, clipește înapoi la Poe, rupt și au nevoie de gravă a unei băuturi, izbucnind într-o tavernă și așteptându-se să bea pe credit. El are de faima lui, probleme „Corbul” -quoting provocare și imediat se stabilește ca o dezamăgire pentru cei care găsesc Poe un om complex si fascinant.