Copenhaga – Copenhagen (2014) film online subtitrat

Regia: Mark Raso
Actori: Gethin Anthony, Martin Hestbæk, Sebastian Armesto, Olivia Grant, Frederikke Dahl Hansen
Anul: 2014
Gen: Aventura, Drama, Romantic
Durata: 98 minute
IMDB: 7.3/10 din 2546 voturi

loading...

Un tip și o bicicletă fata încet pe străzile din Copenhaga, clădirile colorate și late canale fundal lor Placid și frumos. Soarele este setarea, umbrele Alungirea, făcând orașul părea mai puțin ca un loc real decât un spațiu de vis, una în care adevărul poate ieși, în cazul în care regulile obișnuite ale vieții de zi cu zi nu se mai aplică, în cazul în care este posibil, cu totul altceva. În cele mai bune momente, “Copenhaga”, caracteristica debut de Mark Raso, care a scris, de asemenea, scenariul, are loc în acel spațiu de vis.

La suprafata, filmul Copenhaga pare filmul lui Richard Linklater “Before Sunrise” sau orice număr de alte povestiri-îndeplinesc cute-in-a-străin-city. Dar foarte repede, altele încep să iasă la suprafață, lucruri care nu se potrivesc destul. Tensiunea dintre așteptările care apar ca urmare a genului familiar și ceea ce se întâmplă de fapt face pe ecran “Copenhaga” speciale, și un pic ciudat. Există, de asemenea faptul de netăgăduit că fata din film este, în realitate, o fată. E jumătate din vârsta lui William, personajul principal. Deci, orice posibilitate de dragoste este distinct ilegal în natură. “Copenhaga” nu timid departe de asta, și este teamă de a permite ca realitatea grețos să vină la suprafață. Filmul nu funcționează în întregime, dar, uneori, lucruri pe care nu în totalitate de lucru sunt interesante, aducand tensiune și problemele nerezolvate care încep să preia filmul, aproape pe furiș. E frumos sa ma uit la ceva ce nu este curat, care nu-l joace în condiții de siguranță.

William (Gethin Anthony) și prietenul lui Jeremy (Sebastian Armesto) călătoresc prin Europa, crashing în cămine pentru tineret. Ideea călătoriei este de a ajunge în Copenhaga, unde William pot încerca pentru a urmări în jos bunicul el nu a întâlnit. Tatăl William a fost abandonat de tatăl său. Și tatăl William a fost nici shake-uri mari în departamentul de tată, fie. William are o multime de resentimente liber-plutitoare și furie din cauza asta.