Copacul cu poveşti – A Monster Calls (2016) Film Online Subtitrat


Regia: J.A. Bayona
Actori: Felicity Jones, Liam Neeson, Toby Kebbell, Sigourney Weaver
An: 2016
Gen: Drama, Fantezie
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Copacul cu poveşti – A Monster Calls

Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, „A Monster Calls” este povestea emoționantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei sale și vizitele nocturne ale unui monstru milenar.

În fiecare seară, Conor merge la culcare cu teamă și speranța ca măcar o noapte să aibă un somn liniștit. Inevitabil însă, imediat după miezul nopții, are același coșmar: din întunericul nopții, vântul îi aduce la fereastră un monstru înspăimântător. Acesta îi va spune trei povești impresionante, după care îi va cere ceva cu adevărat important în schimb.

Cu ajutorul acestui monstru, Conor va descoperi compasiunea, dragostea și câțiva aliați pe care se va putea baza necondiționat, în ciuda greutăților care îl încearcă.

Un copac în căutarea înfricoșător în mijlocul unui cimitir bantuie visele unui băiețel, Conor, care are deja destule necazuri in timp ce treaz. O mamă (Felicity Jones), cu cancer de terminale, bătăuși, tata absent, bunica dictatorial (Sigourney Weaver), iar acum un monstru amenințător (Liam Neeson), să-l viziteze pe timp de noapte; sărac Conor nu are o mulțime merge pentru el. Pe partea plus, monstrul are doar trei povești de spus, dar când a terminat el insistă asupra faptului că Conor spune o poveste proprie care dezvăluie adevărurile din inima lui.

Povestiri monstrului ating teme de roadere la Conor; bine și rău în fiecare persoană, consecințele acțiunilor și un om invizibil, care devine tot mai invizibil de a fi văzut. Încă Conor refuză să recunoască adevărurile. “Nu mă cunoști,” strigă el “aceste povești nu sunt reale!” Monstrul apoi stabilește legea, “Eu știu totul despre tine, vorbesc acum adevărul sau să moară!”


Trailer Copacul cu poveşti – A Monster Calls