Cooties (2014) film online subtitrat

Regia: Jonathan Milott, Cary Murnion
Scenariu: Leigh Whannell, Ian Brennan
Actori: Elijah Wood, Rainn Wilson, Alison Pill
Anul: 2014
Gen: Actiune, Comedie, Groaza
IMDB: 6.1

loading...

O scolii plin de anklebiters dezvoltă un gust autentic de carne în “Cooties”, o, off-culoare Zom-com ireverențioasă care prinde pe flagelul locuri de joaca peste tot, atunci când un focar spontan a creierului-putrezire, -canibalism inducerea germeni erupe într-un școală elementară dintr-un orășel. A spus de la POV profesorilor, acest film la miezul nopții limba-in-obraz se simte rău în atât de multe feluri, cerând o mână de adulți iresponsabili pentru bash și măciucă prin modul lor de spumare pachete de copii infectate, în scopul de a se salva. Achiziționate de Lionsgate la Sundance, jertfa-franciza gata ar trebui să beneficieze de un enorm campaniilor de marketing CLEVER Distrib de Cooties.

Când “Walking Dead” pilotul împușcat o fată zombie pic prin frunte, criticii au fost de înțeles revoltat. Dar atunci când o satiră limba-in-obraz vine și tratează întregul corp student al unei școli publice semi-privilegiat ca practică țintă, ar trebui să fie îmbrățișeze rău gust premisa sau opriți imediat. (Cu siguranță că echipa de creatie ar fi putut avea chiar mai distractiv cu o “Facultatea de” kidpic stil în care elevii au trebuit să păcăli o grămadă de profesori Braindead.)

Sad-sac substitut Clint Hadson (Elijah Wood) sosește pentru prima zi înapoi la Ft. Pui elementară nepregătit pentru buchet nesupus de monstri prepubescent care îl așteaptă în clasa – și aceasta este, înainte de o pepită pui infectate-le pe toate transformă în zombi. Clint este determinată ca fiind tipul rece acestor copii nerecunoscători, dar nu e numai atât de mult poți să faci pentru iadului-raisers, cum ar fi Patriot (Cooper Roth), nascut la 9/11 și de numărare în jos la ziua lui 18, atunci când acesta poate merge în cele din urmă lovi cu piciorul unele fund terorist.