Contracted Phase 2 (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Josh Forbes
Scenariu: Craig Walendziak
Actori: Matt Mercer, Marianna Palka, Morgan Peter Brown
Anul: 2015
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Contracted Phase 2

În original Contractate, caractere lipsea chiar logica cea mai de bază în aproape toate deciziile lor. Nu va povestesc detalii, din moment ce au fost complet rupt în bucăți de către alții, dar shamefully, toate aceste greșeli anterioare au fost reportate pentru și a făcut mai rău în acest sequel abisal.

Filmul începe cu Riley (masculul care a dormit cu zombie Sam spre sfârșitul primului film), care vorbește cu un scoțian cu accent (WTF) detectiv de poliție cu privire la numărul de organism care a adunat în ultima zi. În loc de a dezvălui ceea ce sa întâmplat de fapt, el nu prevede decât minimul. Bine, cred că după dormit cu descompună-fată și larvă, apoi înjunghie un cadavru reanimat în gură cu un cuțit de bucătărie nu a provocat Riley să se poticnească un pic în impas lui cu anchetatorul. A lăsa liber de poliție. Nu e ca amprentele lui, material seminal, și sângele nu au fost la locul crimei, nu? Adică, nu vă faceți griji.

Riley merge la un doctor (care este, de asemenea, cumnatul său). El vrea să fie testat pentru “totul”, dar nu va da doc detalii suplimentare. Bine gândit, Riley. Sunt sigur că un test de sânge la o zi după dormit cu un zombie va clarifica totul pentru tine. Mai ales dacă nu spuneți medicului dumneavoastră ce sa întâmplat de fapt. Și, oh da, marcajele de gheare de pe spate cu unghia degetului ați scos-te? Nu e grav. Că Puss galben este, probabil, nimic medicul trebuie să se uite la. Continuă!


Trailer Contracted Phase 2