Containment (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Julie Plec
Actori: Chris Wood, Christina Marie Moses, Shawn Parsons, Zachary Unger
Anul: 2016
Gen: Drama, Seriale Online
Durata: 60 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Containment SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Recenzie Containment (2016)

Un seriale online despre o epidemie care face ca oraşul Atlanta să intre în carantină. Dacă în interiorul oraşului decizia autorităţilor face ca oamenii să încalce legea ca să rămână în viaţă, în afara sa un jurnalist începe să suspecteze că motivaţia izolării ar putea fi alta decât siguranţa restului ţării. Un serial fără nume mari pe afiş, creat de Julie Plec (The Vampire Diaries).

CW sa bucurat de o astfel de cursă admirabilă cu dezvoltarea recenta că rețeaua a fost probabil așteptată pentru un clunker veritabil. Și devine unul, mare de timp, cu “izolare”, o dramă cu totul neinspirat despre o pandemie, concentrandu-se pe funcționarii însărcinați cu controlul crizei și cei încercuit în pericol. În timp ce oricine TV poate veni în jos cu un caz rău de blues, de dragul rețelei, să sperăm că acest lucru nu se merge virale.


Trailer Containment (2016)


Regia Containment (2016)

Expozante paralele la o lunga lista de filme ( “Contagion” si “Outbreak” vin în minte) și adaptată dintr-o serie belgiană, “izolare” a fost încredințată “The Vampire Diaries”, “Julie Plec și regizorul David Nutter, aparent un formidabil tandem. Dar, drama rezultată și au aruncat pur și simplu nu reușesc să se aprindă, cu acesta din urmă fiind aparent mai ales pentru potențialul lor de vară-catalog decât orice se apropie de tulpini mai utile ale chimiei.

Acțiunea se deschide asupra a ceea ce un chyron note este “13 Ziua” a crizei, cu iadul de rupere în vrac. Flash înapoi la “Ziua 1”, atunci când greve epidemii, iar autoritățile se deplaseze rapid pentru a reduce amenințarea prin izolarea celor care au fost potențial expuse.