Pe langa cererile de filme, seriale, subtitrari, tot aici puteti face contact in legatura cu cumpararea de reclama pe site-ul nostru.


Formular contact:


Pentru a ne contacta puteti folosii si direct emailul
[email protected]


Despre PortalulTauTV.com

PortalulTauTV.com este un website cu Filme Online 2018, Seriale Online, Filme Indiene si Filme Erotice, cu continut Gratuit si o calitate HD 720p.

Cele mai noi filme din cinematografe mereu aici, zilnic filme, variante si subtitrari noi.

Data de lansare a fost in noiembrie 2014 si pana astazi am ajuns la peste 8500 de filme online.

Mereu suntem la curent cu cele mai noi filme aparute. Zilnic aveti parte de cel putin 10 filme noi, cateodata chiar si inainte de rularea in cinematografe.


De ce sa ne contactati?

In primul rand, echipa PortalulTauTv.com este intodeauna curioasa despre parerea dumneavoastra legata de site. In toate privintele: calitatea lui, timpul de incarcare, sursele video, subtitrarile, continutul. Ca in continuare sa putem devenii si mai buni, sa avem un continut cat mai calitativ si bun, suntem deschisi si acceptam orice critica, sfat, parere.

Echipa website-ului lucreaza circa minim 2 ore zilnic la portal de circa 2 ani de zile, 7 din 7. Website-urile de filme sunt in continua miscare iar continutul lor nu va murii niciodata. In fiecare zi casele de productie lanseaza ceva nou, iar noi trebuie sa va oferim in mod gratuit acces la aceste materiale. Bineinteles ca fiecare dintre noi are proprile preferinte, dar acest lucru nu ne trage inapoi. Avem toate categoriile de genuri pe filme si seriale. Iubitorii de SF, actiune, comedie, filme indiene si multe altele, vor avea tot ce le trebuie aici portal.

Drept urmare, tot ce aveti disponibil aici la noi pe site, este gratuit. Si cat se poate de calitativ in perioada postarii. Fiind o munca foarte grea si peste 8000 de articole cu peste 50000 de video-uri. Nu putem fi mereu la curent cu toate sursele video. De aceea daca o sursa video a fost stearsa. Sau are probleme, ori nu are subtitrare, asteptam un mesaj de la dumneavoastra.