Conexiune inversă – The Cell (2000) film online subtitrat

Regia: Tarsem Singh
Actori: Dylan Baker, James Gammon, Vincent D’Onofrio, Vince Vaughn, Jennifer Lopez
Anul: 2000
Gen: SF, Thriller
Durata: 107 minute
IMDB: 6.2/10 din 56247 voturi

loading...

“Conexiune inversă” este un amestec bizar de science-fiction și crimele de serie, jocuri ale minții și pop psihologie, imagini sălbatice și efecte speciale bântuie. Este un thriller și o fantezie, un film dConexiune inversă e poliție și un risc în mintea unui criminal, astfel pervers el a putut vedea Hannibal Lecter si ridica-l. Pentru toate pirotehnice sale vizuale, este, de asemenea, o poveste în care ne pasă de caractere; există o mulțime în joc la sfârșitul anului, și noi suntem implicați. Știu oameni care îl urăsc, găsind-o pretențios sau neîngrădit; Cred că este unul dintre cele mai bune filme Conexiune inversă ale anului.

Jennifer Lopez joaca rolul Catherine Deane, un asistent social care are un talent pentru stabilirea raport cu clientii cu probleme. Ea este recrutat pentru un proiect în care tehnologia experimental este utilizat pentru a stabili o legătură între mintea ei și cea a unui baietel blocat în interiorul comă. Poate îl convinge afară? Deschiderea Imaginile armăsari și perspective deșert negru arată de echitatie ei peste nisipurile într-o rochie albă care curge, iar apoi găsirea băiețelul într-un peisaj plin de copaci dure Dali, și aproape de luare de contact, înainte de. . . .

Directorul, numit Tarsem, folosește această poveste pentru a stabili metodologia de partajare minte. Călătoriile minte loc într-un laborator SF, cu oameni de stiinta serios peering prin ferestre placă de sticlă la supușii lor stranii, care sunt suspendate în aer purtarea de viteze realitate virtuală. Ne întâlnim părinții milionari ale băiatului, să învețe despre problemele sale și să se cunoască Catherine, care a jucat de Lopez ca liniștit, grav și încrezător.

Într-o poveste paralel, FBI-ul găsește corpul cea mai recentă victimă a unui criminal în serie care se îneacă captivi lui și apoi le face pana la arate ca păpuși. Vince Vaughn are un agent numit Novak, care crede că ucigașul are un ritual el trece printr– un ritual care înseamnă cel mai recent victima are numai ore de trăit înainte un mecanism de ceasornic aduce moartea ei. Folosind indicii Slim si lucru genial de laborator, FBI-ul este capabil de a captura criminal, un om josnic numit Carl Stargher (Vincent D’Onofrio). Dar cum să-l pentru a descoperi în cazul în care cel mai recent în captivitate lui este ascunsă? FBI-ul se transformă în Catherine Deane și oamenii de știință care se ocupă (Marianne Jean-Baptiste, Dylan Baker, Pruitt Taylor Vince), care avertizează că riscurile rău psihic de a se aventura în subconștientul nesănătoasă Stargher lui.

Scenariul Mark Protosevich este ingenios în modul în care intercuts trei tipuri de povești. La un anumit nivel, “Conexiune inversă” este science-fiction despre realitate virtuala, complet cu observația că, în cazul de rău augur mintea crede că este adevărat, atunci este adevărată, și el ar putea ucide. La un alt nivel, filmul Conexiune inversă este o fantezie salbatic vizionar, în care spațiile mintea Stargher și Deane sunt peisaje de Jung din Dali, cu o atingere pachetului de tarot, plus-și-un sunet lumina călătoriile amintind de “2001: A Space Odyssey “. Pe al treilea nivel, filmul este o cursa contra cronometru, în care o victimă luptă pentru viața ei, în timp ce FBI disperare piese împreună indicii; aceste scene mi-a amintit de “Tăcerea mieilor”. Intercutting este atât de bine făcut ca la sfârșitul există tensiune de la toate cele trei directii, și ceea ce este în joc nu este pur și simplu viața următoarea victimă, dar, de asemenea, sufletul lui Carl Stargher, îl execută Catherine obține sclipiri de copilărie nefericită.