Condamnatul – Convict (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: George Basha
IMDB Rating: 4,9
Regizor(i): David Field , George Basha
Actori: George Basha, Richard Green, Brian Ellison

loading...

“Condamnatul”, care devine o eliberare foarte limitată în o mână de cinematografe, este un film australian care se ocupă cu corupția în sistemul penitenciar. Protagonistul acestuia este de Ray Francis, jucat de George Basha (care scenariu de film si co-directioneaza cu David câmp).

Francis, care este de părinți din Orientul Mijlociu, deși născut în Australia, este un veteran al războiului din Irak și în ziua în care se întoarce acasă după terminarea mandatului său de datorie – și având a câștigat o medalie pentru curaj – a propune la prietena lui (Millie Rose Heywood). O clipă mai târziu, ea face o propunere de un odios Jordan Belfort-tip la volanul unui Ferrari; în lupta care a urmat, acest intrus respingător este ucis accidental și, în ciuda cazierul său armată, Francis este condamnat la 18 luni de închisoare pe o condamnare omucidere. Bogat și influent tatăl mortului (David Roberts) reușește să mituirea director închisoare, Jack Morrison (câmp), în procesul de luare iad viața pentru ucigașul fiului său, un gol Morrison și un cuplu de gărzile sale stabilit cu privire la cu poftă.

Filmul “Condamnatul”, care este bine a acționat și foarte competent regizat ciuda complot sale, mai degrabă prea contrived (inclusiv o concluzie neconvingătoare), este oribil în ia cu privire la modul în care funcționează sistemul penitenciar și cum arabă și prizonieri Aboriginal sunt, în acest caz, setați împotriva unuia altul. Există, de asemenea o secvență interesantă în care Francis încearcă să explice la alți deținuți din Orientul Mijlociu ce, de extracție libanez, au luptat în armata australiană în Irak.

“Condamnatul” este un film greu pentru a sta prin intermediul, dar un bun exemplu de cinema complet independent în această țară în acest moment.