Common (2014) Film Online Subtitrat

Regia: David Blair
Actori: Nico Mirallegro, Andrew Ellis, Andrew Tiernan, Michael Gambon, David Westhead
Anul: 2014
Gen: Crima, Drama
Durata: 90 minute
IMDB: 7.3/10 din 774 voturi

Expresia “Common” a devenit un termen peiorativ în televiziune britanic. Ca mediu de străduiește vreodată mai greu pentru o eleganță vizuală asemănătoare cu cinema, imperativele politice și sociale care au condus o dată scriitorii de televiziune pentru a crea opere de erudiție foc au fost aruncate. Accentul este acum pe propulsie teren și plantarea heringi roșii, ca scriitori, cum ar fi Sherlock Steven Moffat forța privitorului de a admira inteligența lor. Teatru britanic crepitante cu lucrari fine care contesta status quo-ului sau ne fac reflectăm asupra timpurilor noastre. TV, se pare, sa oprit grijuliu.

loading...

Deci, vă mulțumesc pentru BBC pentru punerea comună (BBC One), o singură dramă de Jimmy McGovern care sa ocupat în mod neechivoc cu o problemă, legea “Joint Enterprise”. Young Johnjo (Nico Mirallegro, oferind o performanță amendă de vulnerabilitate spiralat) a condus cei trei prieteni la o pizzerie doar pentru a se găsi driverul evadare atunci când unul dintre ei înjunghiat un adolescent, Thomas Ward, la moarte. Coaxed de familia lui a spus poliția adevărul, Johnjo sa trezit acuzat de crimă în comun Enterprise in Common.

McGovern a purtat mereu inima pe maneca lui și el a făcut-o aici. Am fost lăsați în nici o îndoială că mixt Enterprise este nedrept, dezvoltat în instanțele de judecată, dar nu consacrat în lege; că este un instrument convenabil pentru detectivi care doresc rezultate simplu si rapid, și nu poate fi deranjat cu rigorile poliție. De fapt, ma uit la comună, ați crede că nu a existat nici un argument contra și într-adevăr încercarea de a arăta de cealaltă parte ar fi făcut lucrurile pe-schematică. Vocea dramatic McGovern lui, prea emfatic ocazional, are un spirit de luptător irezistibil și oricine inceput sa uitam acest lucru de teama că ar putea fi claptrap stânga ar fi fost lăsat înfuriat de situația Johnjo lui in filmul Common.

Așa cum dramă Common nu a fost perfect. Tentativele esuate mamei Ward (o primă, credibil Susan Lynch), pentru a asigura un împrumut bancar pentru înmormântarea fiului ei simțit ca un mesaj prea departe, și reptiliană DI Hastings lui (Robert Pugh) misiune zelos pentru a rezolva cazul în detrimentul justiției a fost melodramatic (“Se numește în comun Întreprinderi și îmi place”). Dar în alte moduri comună a fost surprinzator de subtil. McGovern a fost deosebit de bun la arată cum tragedie redeschis, mai degrabă decât vindecat rănile familiei fragmentate Thomas Ward.