Commitment (2013) Film Online Subtitrat

Titlu original: Dong-chang-saeng
Gen: Actiune, Drama
Producator(i): Soo-young Kim
IMDB: 6.7
Regia: Hong-soo Park
Actori: Seung Hyun Choi, Ye-ri Han, Ho-bin Jeong

In Commitment, bancar pe băiat-bandă hottie T.O.P. în rolul unui agent nord-coreean de infiltrare un sud-coreean de liceu, “angajament” face doar despre toate dreptul de mută în amestec sau de thriller de spionaj și dramă Commitment. Tyro Helmer Park Hong-soo mânere perete la perete acțiune, intrigi politice și dragoste adolescent cu o eficiență neobosit care se potrivește protagonistul său, chiar dacă executarea poate simti la fel de metodic ca cea a unui criminal de verificare de pe o listă de hit. Cu toate acestea, tinerii spectatori de sex feminin ar putea fi prea ocupat swooning peste TOP (în dublu rol de asasin minunat și cavaler în armură strălucitoare) a subterfugiu cu povestea previzibil. Deși B.O. internă a fost mijlociu, distribuitor Showbox paydirt lovit deja de preselling în SUA, Europa și opt țări din Asia in filmul Commitment.

loading...

În urma dormit din iunie lovit “secret, foarte mult,” “Commitment” adoptă gimmick că filmul de turnare băieți frumoși ca spioni într-un cadru de liceu, dar cu o narațiune mai tonally consistent suplu (scenariu de Kim Soo-young), absent ” secret “caractere Goofy și obositoare diversiuni ridicole. complot Ca director adjunct pentru Helmer Jang Hun, Park a luat în mod clar pe stimularea riguros mentorul său și curat acțiune ascuțit coregrafie,; Lui Jang “Secret Reunion”, cu povestea de un spion nord-coreean blocați în partea de sud, o altă influență clară repetari aici.
În drum spre casă, după terminarea unei misiuni în Seul, agent nord-coreean Lee Young-ho (Park Sung-Woong) este interceptată de forțele sud-coreene în portul de Incheon. Înapoi la Phenian, în vârstă de 18 ani, fiul său, Myung-Hoon (Choi Seung-hyun, alias TOP), și fiica mai tineri (Kim Tu-jung, angelic), sunt exilat într-un lagăr de muncă pentru a fi ruda la o presupusă trădător . Col. Moon Sang-Chul (Jo Sung-ha), care conduce de elita Unitatea echipa 8, oferă Myung-Hoon o șansă de a elibera sora lui, dacă el este de acord să execute ordinele secrete în Europa de Sud.

Myung-hoon ajunge în Incheon dându-se drept un dezertor și este adoptat de “părinți adoptivi”, care sunt de fapt spioni nord-coreeni, și Parcul strecoară în unele satira cultură ciocnire în timp ce expunerea gusturi burgheze aceste infiltrați vechii “. Deși au recomandat Myung-hoon a se bretele pentru cultura istovitor Cram-școală de Sud (de “Copii în nord avea ușor,” ei glumească spunând), el găsește timp pentru a salva coleg sfios Hye-in (gamine Han Ye-ri) de la agresorii școală și de intimidare a profesorului de biologie cu un reflex criminal de asalt și cunoștințe enciclopedice de reproducere, în tot acest timp de executare sarcinile sale de asasinat extrașcolare cu panaș perfect. Cu toate acestea, moartea iminentă a lui Kim Jong-il seturi în mișcare o schismă parte internă, care are repercusiuni grave pentru Myung-Hoon in filmul Commitment.